Yeni alınan FreeDOS laptopa Windows kurulumu yaparken diskler görünmüyor

Evet, boot menüsünde UEFI olarak gözüküyor.

Böyle gözükmekte.
Usb yi Mac üzerinden hazırlamışsınız. Hangi programla hazırladınız? Tavsiyem win11 olan bir bilgisayarda rufus ile gpt olarak yeniden usb hazırlamanız.
 
Windows Boot Manager, Windows olmayan bir bilgisayarda nasıl olsun dostum? Diskin EFI bölümü, FreeDOS EFI olmayan bir bilgisayarda nasıl olsun? Boot Manager dediğin şey SSD'e yüklenen bir medyadır. Windows lazım.

İade cihaz falan olabilir diye düşündüm hocam. Orada Windows Boot Manager yazması normal değil. Windows Boot Manager Windows kurulu olduğunda yazar diye biliyorum.
 
Yok hocam hiçbir şekilde halledemedim. Her yeri kurcaladım yok olmuyor. Windows ekranında göz At'a bastığım zaman Drivers diye bir disk var oradan seçip kurmaya çalıştım ancak olmadı.
 
Yok hocam hiçbir şekilde halledemedim. Her yeri kurcaladım yok olmuyor. Windows ekranında göz At'a bastığım zaman drivers diye bir disk var oradan seçip kurmaya çalıştım ancak olmadı.

Siz Windows Boot Manager'i 1.sıraya alıp deneyin bakalım.

Yok hocam hiçbir şekilde halledemedim. Her yeri kurcaladım yok olmuyor. Windows ekranında göz At'a bastığım zaman drivers diye bir disk var oradan seçip kurmaya çalıştım ancak olmadı.

Son durum nedir?
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı