Yeni alınan G29'dan ses geliyor

G29 merhemleri var eczanede. Dişli yarası oluyor onlarda içini açıp sürmen lazım.
Bi kere siz hiç araba tarzı yada benzeri şeyleri sürmediyseniz bilemezsiniz ben g29 var dediğim gibi gayet dayanıklı gerçekçi siz ets2 devam edin oynamaya ben oynamıyorum 😁
G29 dayanıklıydı hani ne oldu iki günlük alete 🙃

G29 merhemleri var eczanede. Dişli yarası oluyor onlarda içini açıp sürmen lazım.

G29 dayanıklıydı hani ne oldu iki günlük alete 🙃
G29'u bırak bu 70-80k fiyat etiketli direksiyon setleri hariç diğerlerinin gerçek arabayla alakası da yok alıntıladığınız mesaja cevap olaraktan.

dayanıklı zaten ama konsol alıcam o yüzden bende 2 tane var zaten biri gitsin
Youtube'a yükle videosunu çekip bakalım.

Merhaba, 2–3 gün önce G29 aldım ama içinden ufak bir ses geliyor. Sizce neden geliyor, yağ sürsem geçer mi?

Hocam hani o zaten gelirdi savunuyordunuz geçen konu G29'u.

Valla o mecbur gelir zaten bende bire bir full gerçek demiyorum ama gerçekçi diyiyorum gerçekçi oldu yanlarıda var olmaya yanlarıda var ben 19 yaşındayım yalan yok 15 yaşından beri araba kullanılıyorum bence eski arabalara bire bir benzer ürün

G29'u bırak bu 70-80k fiyat etiketli direksiyon setleri hariç diğerlerinin gerçek arabayla alakası da yok alıntıladığınız mesaja cevap olaraktan.

Youtube'a yükle videosunu çekip bakalım.
70-80k'lara çıkmadan 20k'lık Direct Drivelarla da yakın performans alınabiliyor. G29 ve türevlerine göre daha gerçek araba hissiyatı var en azından.

Arkadaşlar G29 almayin aldirmayin ornegi bu konuda. Sonra demeyin direksiyon seti almayin sıkıyor diye G29 alirsaniz tabii sıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı