Yeni alınan gamepad kaç saat şarjda kalmalı?

Mr.Anyone

Hectopat
Daha fazla  
Yeni alınan telefonda ilk şarj için 6-12 saat şarjda kalmasını tavsiye ederler, gamepad için aynı şey söz konusu mu yoksa dolunca şarjdan çekeyim mi?

Bir de şimdi ışığı söndü acaba şarj olduğu için mi yoksa kabloda sorun mu var? Bir baktım ışığı sönmüş ben de kablosu ya da adaptörü bozuk dedim, adaptörü değiştirdim, biraz yandı şimdi geri söndü. Garipsedim. Çünkü 1, taş çatlasın 1.5 saat oldu ama 3 saatte şarj olur, 18 saat gider diyordu. O yüzden çok garipsedim.

Şu an PC eksikleri tamamlanmadığı için PC'den deneyemiyorum, tablet ya da telefondan şarjın dolu ve tüm tuşların sorunsuz olduğunu nasıl anlarım? Konu başlığı belki tam ifade etmiyor ama gamepadlerden pek anlamıyorum, o yüzden yardımınızı bekliyorum.

Ürünüm bu yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler:
9.86⬠76% OFF|Pro Gamepad met 600Mah oplaadbare batterij programmeerbare turbo functie Draadloze controller voor Nintendo Switch| | - AliExpress

1702917078935.png

Tam şarj için 3 saat şarjda kalması gerekiyor.
Tavsiyem şu yönde tamamen şarjı bitene kadar kullanın. Daha sonra şarja takın ve 3-4 saat şarjda tutun böylece pil tam kapasitesine ulaşacaktır.

Yeni alınan telefonda ilk şarj için 6-12 saat şarjda kalmasını tavsiye ederler, gamepad için aynı şey söz konusu mu yoksa dolunca şarjdan çekeyim mi?
Bu dedikleriniz nikel-kadminyum bazlı piller için geçerli. Lityum bazlı pillerde gerek yoktur. Söyleyeni sopayla kovalayın.

Bir de şimdi ışığı söndü acaba şarj olduğu için mi yoksa kabloda sorun mu var? Bir baktım ışığı sönmüş ben de kablosu ya da adaptörü bozuk dedim, adaptörü değiştirdim, biraz yandı şimdi geri söndü. Garipsedim. Çünkü 1, taş çatlasın 1.5 saat oldu ama 3 saatte şarj olur, 18 saat gider diyordu. O yüzden çok garipsedim.

Şu an PC eksikleri tamamlanmadığı için PC'den deneyemiyorum, tablet ya da telefondan şarjın dolu ve tüm tuşların sorunsuz olduğunu nasıl anlarım? Konu başlığı belki tam ifade etmiyor ama gamepadlerden pek anlamıyorum, o yüzden yardımınızı bekliyorum.

Ürünüm bu yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler:
9.86⬠76% OFF|Pro Gamepad met 600Mah oplaadbare batterij programmeerbare turbo functie Draadloze controller voor Nintendo Switch| | - AliExpress
O teknoloji çok eskide kaldı. Bitince takın dolunca çekin.

O işte 12 saat şarjda kalsın muhabbeti çok eskinin söylemleri. Ben en son 15 yıl önce duyuyordum herhalde :D

Eki Görüntüle 2057190

Tam şarj için 3 saat şarjda kalması gerekiyor.
Tavsiyem şu yönde tamamen şarjı bitene kadar kullanın. Daha sonra şarja takın ve 3-4 saat şarjda tutun böylece pil tam kapasitesine ulaşacaktır.

Fazla bile, DS4 30dk'da oluyor mesela, şarj süresi normal.
Işıkları sönünce şarj olmuş oluyor değil mi? Birde ne kadar şarjı kaldığını nasıl anlarım pek bilmiyorum da gamepadleri. Acaba birde bu ışıklar neden tablete takınca üçü telefona bağlayınca ikisi yanıyor ne oluyor biliyor musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_20231218_203643.jpg
    IMG_20231218_203643.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 48

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı