starscreamm
Decapat
Hayır. Windows 10 yükledim hala çalışmıyor.
Çalışmıyor.
Altta Android TV, Linux ve Windows desteklediği yazıyor hocam daha da detaylıca incelerseniz.Linux ürünü bu hocam detaylıca incelerseniz.
Linux ürünü bu hocam detaylıca incelerseniz.
Bu ürün Windows 10 uyumlu ama 11 uyumlu değil. Sürücü yazılımı 11 ile çalışmadığından 11'de kullanamazsınız.Windows 11 de çalışma imkanı yok mu?
Bu ürün Windows 10 uyumlu ama 11 uyumlu değil. Sürücü yazılımı 11 ile çalışmadığından 11'de kullanamazsınız.
Teşekkür ederim. Windows 10 yükleyip deneyeceğim.
Bu ürün Windows 10 uyumlu ama 11 uyumlu değil. Sürücü yazılımı 11 ile çalışmadığından 11'de kullanamazsınız.
ÇalışmıyorWindows 10 yükleyip denediğnizde çalışıp çalışmadığının haberini verebilir misiniz?
Hocam satın aldığınız sitede uyumlu olduğunu söylemiş ben yetkili merci değilim satıcının beyanı buydu siteyi incelerseniz.Hayır. Windows 10 yükledim hala çalışmıyor.
Hocam satın aldığınız sitede uyumlu olduğunu söylemiş ben yetkili merci değilim satıcının beyanı buydu siteyi incelerseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.