Nightswt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 1.180 Çözümler 4 17 Haziran 2019 #1 Bugün yeni aldığım harrddiski bilgisayara tanıtmak için tüm adımları uyguladım. Ancak bilgisayarıma girdiğimde D diskinin oluşmadığını gördüm. Disk yönetimine baktığımda disk 0 RAW olarak gözüküyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bugün yeni aldığım harrddiski bilgisayara tanıtmak için tüm adımları uyguladım. Ancak bilgisayarıma girdiğimde D diskinin oluşmadığını gördüm. Disk yönetimine baktığımda disk 0 RAW olarak gözüküyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Wfazıl Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 640 Çözümler 2 17 Haziran 2019 #2 NTFS olarak biçimlendir, sağ tıkla biçimlendir de. Artı 0 Eksi Çözüm
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 17 Haziran 2019 #3 Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net Buyurun. Bu yöntem işe yarayacaktır. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2019 Artı 0 Eksi
Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net Buyurun. Bu yöntem işe yarayacaktır.
KS KS Nightswt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 1.180 Çözümler 4 17 Haziran 2019 #4 Wfazıl dedi: NTFS olarak biçimlendir, sağ tıkla biçimlendir de. Genişletmek için tıkla... Ben basmaya çekindim yanlış bir şey yaparım diye. Sen de öyle diyince yaptım. Oldu eyvallah. Artı 0 Eksi
Wfazıl dedi: NTFS olarak biçimlendir, sağ tıkla biçimlendir de. Genişletmek için tıkla... Ben basmaya çekindim yanlış bir şey yaparım diye. Sen de öyle diyince yaptım. Oldu eyvallah.