Yeni Alınan HDD'de Düşük Performans

Ghost0628

Kilopat
Anakart: Biostar H110MHC
RAM: HyperX DDR4 8GB
Ekran Kartı: RX460 2GB
Depolama: 120GB Biostar SSD, 320GB WD3200AVVS WD HDD
PSU: Nagas 350W
İşlemci: G4560

Yukarda belirtmiş olduğum HDD'yi yeni aldım ama performansı beni şüpheye düşürdü. Gerek oyunların yüklenme süresinde, gerek HDD üzerinden yaptığım işlemlerde çok yavaş bir performans aldım. Resimlerdeki değerler normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

14-Aralýk-2018_18-12.png

17-Aralýk-2018_00-42.png

Diskinizde bad sector var, ivedilikle iade işlemlerini başlatın. Bu şekilde kullanmaya devam ederseniz her an sizi yarı yolda bırakabilir ve veri kaybına uğrayabilirsiniz. Reallocation Event Count değerinize baktığımda büyük ihtimal kargo sırasında darbe aldığını tahmin ediyorum.
Geçmiş olsun...

Teşekkür ederim yorumlarınız için, peki ben bu ürünü açtığım, kullandığım için iade veya değiştirme hakkım hala sürüyor mu?

Bunun dışında ne kadar doğru bilmiyorum ama sata3 desteği yok cihazın. Sata 2 ile düşük hızda veri transferine izin veriyor. Bundan dolayı da yavaş olabilir ki zaten bad sector var kesinlikle iade edin sırf bu sebepten dolayı.
1545001750132.png

Bağlantı tipi Sata 2

Alacağınız üründe Sata 3 desteği olduğundan emin olun.

Ürün bozuk orası kesinleşmiş ama başka bişey söylemek istiyorum. Sdd varken neden Hdd'ye oyun veya program yüklemek istediniz? Yeni Hdd almak yerine Sdd artışı yapmak daha iyi olabilir. Geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı