Yeni Alınan HDD'de Düşük Performans

Windows'u ssd'ye kurdum pc hızlı olsun diye, zaten 120gb olduğu için doluyor hemen. Tekrar ssd almak isterdim ama bütçe durumu sıkıntılı o yüzden ufak bir hdd alıp oyunları oraya yüklerim diye düşünmüştüm

Bence ihtimal değil, bu ürün bildiğimiz ikinci el. :)Power-On Hours Counts değerine baktığınız zaman anlayabilirsiniz. Ürünü size sıfır diye mi sattılar ve nereden aldınız?
Ürünü n11'den almıştım, evet sıfır diye almıştım. Aslında ufak kılcal çizikler mevcuttu ambalajını açtığımda ama böyle bir ihtimal vermemiştim.

Son düzenleme:
Peki bahsettiğiniz değerden ne kadar kullanıldığı anlaşılabiliyor mu? Bu arada iadesini yaptım teşekkür ederim yardımlarınız için.

Peki bahsettiğiniz değerden ne kadar kullanıldığı anlaşılabiliyor mu? Bu arada iadesini yaptım teşekkür ederim yardımlarınız için.

HD Sentinel programı ile kaç saat açık olduğunu görebiliyorsunuz. Ayrıca satın aldığınız HDD büyük bir ihtimal refurbished ürün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda bahsedilmiş.

Power On Hours Counts değeri tam olarak bunu anlayabilmek için var. İade işleminde bir problem çıkartırlarsa Technopat'ta yeni konu açın ve destek isteyin. Geçmiş olsun...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı