Yeni alınan HP Victus 16 sistemde ilk olarak neler yapılmalı?

• Konuyu başlatan kYn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 187

kYn

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Bugün Vatan'dan Victus 16 aldım çalışan kurulumunu yaptı ve denetle yazıp güncellemeleri yapmam gerektiğini söyledi. Müsait olduğum en yakın zamanda yapacağım ama başka bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa güncellemeleri yaptıktan sonra normal kullanabilir miyim?

Mutemelen yüklü gelir ancak sürücüler yüklü değilse sürücüleri yüklemen yeterli olacaktır.

Selamlar. Bugün Vatan'dan Victus 16 aldım çalışan kurulumunu yaptı ve denetle yazıp güncellemeleri yapmam gerektiğini söyledi. Müsait olduğum en yakın zamanda yapacağım ama başka bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa güncellemeleri yaptıktan sonra normal kullanabilir miyim?

Windows güncelleyiciden güncellemeleri yapın ölü pixel testi yapın ekran kartı ve işlemci sürücülerini güncelelyin yazılımlarıyla bunun hakkında bir videoda bırakayım hatta izleyin isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows güncelleyiciden güncellemeleri yapın ölü pixel testi yapın ekran kartı ve işlemci sürücülerini güncelelyin yazılımlarıyla bunun hakkında bir videoda bırakayım hatta izleyin isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows güncellemelerini yaptım ama 1 tanesi indirme hatası veriyor sorun gidere bastım ama yinede tanımlanamadı diyor yeniden başlattım yine olmuyor nasıl halledicem bunu ya da yapmasam bir şey olur mu ?

Dosya Ekleri

• 17379044150646097506192086009372.jpg
    17379044150646097506192086009372.jpg
    374,8 KB · Görüntüleme: 16

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı