Yeni alınan HyperX Cloud 3 sesi boğuk veriyor

Absent Yiğit

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Kasım indirimlerinden Trendyol üzerinden HyperX Cloud 3 aldım bugün geldi, CS2 oynarken sesi her yerden fullemiş olsam da ses gerçekten boğuk geliyor .sanki oyunu suyun altında oynuyormuşum gibi bir his, ayrıca kulaklığı kutusundan çıkarıp denedim kutusu her şeyi çok sağlamdı hiçbir sorun yoktu, uygulamasını indirmeden oynadım uygulamasını indirip ses ayarlarını yapmadım yani ama bazı kişiler uygulamadan ses ayarı yapsa dahi bu durumdan kurtulamamış ,benim merak ettiğim şey bu kulaklığın kalitesi bu kadar mı? Yoksa uygulamadan ayarını yapmadığım için mi böyle? Yoksa kulaklık da bir üretim hatası vb. olabilir mi çünkü bazı kişiler uygulamadan ses ayarı yapmadığı halde böyle bir şeyle karşılaşmamış ve öyle kullanmaya devam ediyorlar, bazıları da uygulamasından ayarlayınca düzelmiş bazılarında düzelmemiş, yardımlarınızı cevaplarınızı merakla bekliyor olacağım... Yıllardır forumu kullanıyorum ama ilk defa bir sorunum olduğu için hesap açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımını yükle , 7.1 DTS falan hepsini kapat, equilazer yap tekrar dene.
Hocam saatlerdir araştırıyorum şu şu ayarları yapın diyen bir kaynak bulamadım

Hocam zamanla alışırsınız çok rahatsız edici bir durum yoksa boş verin.
Hocam rahatsız olduğum birşey yok ama bu kulaklık jblin 2 katı bir fiyat ve müzik kulaklığı yerine oyun için aldığım birşey oyunlarda daha iyi bir performans vermesi gerekmez mi.

Hocam zamanla alışırsınız çok rahatsız edici bir durum yoksa boş verin.
Hocam rahatsız olduğum birşey yok ama bu kulaklık jblin 2 katı bir fiyat ve müzik kulaklığı yerine oyun için aldığım birşey oyunlarda daha iyi bir performans vermesi gerekmez mi.

Hocam bunu daha denemedim ama bazıları bunu yapsa da düzelmemiş bazıları yapınca düzelmiş siz ne önerirsiniz deneyeyim mi bu işlerden çok anlamıyorum 1 ay önce laptop aldım daha
Hocam dün gece denedim ama uygulamasında kulaklığım çıkmıyor hiçbir türlü direkt kulaklığın kendisini laptoba taktım ama göremiyorum bu kulaklığın her işi böyle sıkıntılı mı eğer yarın akşama kadar düzeltemezsem durumu iade edip başka bir oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum şuanda da ekran görüntüsü paylaştırmıyor uygulama neden bilmiyorum..

Hocam usb ile bağlayınca çıktı şimdi neler yapmam gerekiyor

Hocam Merhabalar yeni bir başlık açtım okursanız çok memnun olurum sanırım birşey beceremedim

Son düzenleme:
Windows uzamsal ses açık mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…