Yeni Alınan HyperX Cloud Core Kulaklık Tek Taraftan Ses Gelme Sorunu

harunkbts

Hectopat
Daha fazla  
upload_2016-7-14_23-39-48.png

Merhabalar arkadaşlar, bundan bir kaç ay önce, yeni ve ilk oyuncu kulaklığımı alacağımı belirtmiştim. Teşekkür ederim herkese tekrardan önerileri için. Şimdi ise kulaklık birkaç aydır elimde ve sorunum şudur: Kulaklığı taktığım zaman tek taraftan ses geliyor. Diğer taraf kış uykusuna yatmış gibi. Son zamanlarda bu olmaya başladı. Birkaç hafta önce bu olduğu zaman kulaklığın jakını bilgisayara silgi yoluyla tutturup, koordinat bularak çift tarafla dinliyordum. En ufak harekette pzzt* edip sağ taraf ölüyordu.

Şimdi benim sorum şudur: Bu kulaklığı yukarıdaki N11 satıcısından aldım, bunu garanti karşılar mı?
Sorunun Bilgisayar jakından olmadığına %100 eminim çünkü tablete takınca da sağ taraf vurdumduymaz bir şekilde. Umarım bunu garanti karşılar. Karşılamazsa da tamire kalır, tamiri ne kadar tutar bir de, bunu sormak istiyorum.
Dipnot: Eğer bu kulaklıktan artık bana yar olmazsa kesinlikle önermiyorum, paranızı çöpe atmayın arkadaşlar.
Ek olarak; kulaklıkla ilgili her ayarı Realtek Audio'dan yaptım. Sürücüleri güncelledim. Sildim yeniden denedim. Başarısız oldum, kısacası öneri vermeyin ve garanti - tamir durumundan bahsedin istiyorum.

Hepinize ilginizden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum!
Sorunumun çözümünü biliyorsanız sosyal medya adresim: facebook.com/harun31kabatas

Hepinize teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Konuyu tekrar hareketlendirmek istemiyorum ancak forumda yazdığım mesajları okuyup incelerken bu konuya denk geldim. Sakın ha, uzak durun bu kulaklıktan. Eğer bilgisayarınız ile aranızda mesafe yoksa kablo aşırı uzun geliyor, ek kabloyu takmadığınız zaman da kulaklık sesi dışarı veriyor.

Sanırım 200 lira bayıldım ve ne teknik servis ilgilendi, ne firma ne de garanti karşıladı. Kullanıcı hatası dediler ve 200 lira gibi zamanında güzel bir miktar para döktüğüm bu kulaklık maalesef şu anda hayatta değil, 2 taraftan da ses gelmediği için kulaklık padlerini alıp geri kalan kısmı çöpe attım. Kimseye de tavsiye etmiyorum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı