Yeni alınan iPhone 12'nin şarjı çok hızlı bitiyor

Hocam biliyorum eski konu ancak şu an aynı sorunu ben de yaşıyorum. iOS 26 ile 11 kullanan insanlar günde 1 kere sarja takarken ve pil yuzdeleri 80- oldugu halde benim cihaz 12 ve pil yuzdem 86 ancak gunde 3, belki 4 seferi buluyor.
Yeni konu açmanız daha sağlıklı olur. Ekran sürenize bağlı 12'nin gidişatı. Çok büyük kapasitesi yok pilinin, normal olduğunu düşünüyorum ama 3-4 kere takmanız da garibime gitti.

Ne önerirsiniz hocam? Yani gerçekten kafayı yiyeceğim. O kadar para verip alıyoruz, giriş seviye Android cihazın şarj süresi kadar ya kullanıyorum ya kullanmıyorum. Yarın bir gün belki indirir kafa dağıtmak için oyun oynarım, film izlerim. O zaman 2 saat mi olacak ekran sürem.

Cihazı satıp elden çıkar güzel bir Samsung cihaza geç derim örneğin Samsung S24 😉

Hocam hani aktif elimde dolanırım 4-5 saatlere tamam derim. Fakat durduğu yerde şarj yemesi, üç beş dakika Instagram-Twitter gibi platformlarda gezince %4-5 şarjın gitmesi garibime gitti, normal değil gibi geldi bana açıkçası.

Arka planda uygulama yenileyi falan kapatın bende de var pil sağlığı 86 ama normal gibi geliyor bana veya alıştığım için fark etmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı