Yeni alınan iPhone 15 Pro'nun Max şarjı hızlı bitiyor

Monarchh

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar alalı daha 2 gün oldu. Yani böyle iki internette gezineyim, hemen %1 %1 şeklinde şarjı düşüyor. Desteğe yazdığımda 1 hafta ya da 10 gün bir kullanın, telefon o zamana kadar optimize olur vs dedi. Ne yapmalıyım?

Not: iPhone 11'den aktarma işlemi yaptım.

Arkadaşlar alalı daha 2 gün oldu. Yani böyle iki internette gezineyim, hemen %1 %1 şeklinde şarjı düşüyor. Desteğe yazdığımda 1 hafta ya da 10 gün bir kullanın, telefon o zamana kadar optimize olur vs dedi. Ne yapmalıyım?

Not: iPhone 11'den aktarma işlemi yaptım.

Desteğin çözüm komik ama IPhone'lerin şarjı hızlı biter zaten çok uygulama falan indirili cart curt pil sağlığı yüksekse takma ama çok hızlı gidiyor diyorsan servise falan götür.

Desteğin çözüm komik ama IPhone'lerin şarjı hızlı biter zaten çok uygulama falan indirili cart curt pil sağlığı yüksekse takma ama çok hızlı gidiyor diyorsan servise falan götür.
İphone artık eski iphone değil. Şarjı bazı androidlere rakip bile.

13 pro max ten sonra düzelmeye başladı.

Usta sen yazdığımı okudun mu? Cihaz sıfır daha yeni alalı 2 gün oldu dedim tabii ki pil sağlığı %100 de.

Destek yanlış bir şey söylememiş. İlk haftalar optimizasyon haftasıdır, 1-2 haftaya düzelir.

Destek sonuçta büyük büyük dedemin bile bildiği bir şeyi demesine gerek yoktu belki gerçekten bozuk pil geldi orasını hiç düşünmemişler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı