Yeni alınan iPhone 15 Pro'nun Max şarjı hızlı bitiyor

Dostum bence seninki anormal bir durum. Eğer rahatsızsan ve 1 hafta içinde devam ederse bence bir servise götür.
Anormal mi normal mi göreceğiz 1-2 haftaya araştırdığımda baya bir kişi böyle bir problemden bahsetmiş tabi belli bir süreden sonra düzeldi diyende var.

Önceki cihazınızda mı IPhoneydi yoksa IPhone'ye geçince hızlı gitmesine mi alışamadınız.
Önceki cihazımda iPhone du. Gönderi de belirttim zaten iPhone 11 den aktarma yaptım diye.

Anormal mi normal mi göreceğiz 1-2 haftaya araştırdığımda bayağı bir kişi böyle bir problemden bahsetmiş tabii belli bir süreden sonra düzeldi diyende var.

Önceki cihazımda IPhone'du. Gönderi de belirttim zaten iPhone 11'den aktarma yaptım diye.

Doğru B12 eksikliğim belli oldu zatende yazdayız zaten ısındığındanda hızlı bitiyordur belki. Olabilecek her şeyi söylediler zaten.

Doğru B12 eksikliğim belli oldu zatende yazdayız zaten ısındığındanda hızlı bitiyordur belki. Olabilecek her şeyi söylediler zaten.
Şöyle örnek bir resim atayım. En son bugün şarjdan 3 gibi çekmişim

Dosya Ekleri

• IMG_8840.png
    IMG_8840.png
    143,5 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_8841.png
    IMG_8841.png
    126,1 KB · Görüntüleme: 80
Hocam bir üst yorumda ekran görüntüsü paylaştım oradaki değerler normal mi?

Bir tık üstü olması gerekir 5, 5-6 saat civarı normalde yani genele göre konuşuyorum. Ama her şeyiniz açıksa bu süre normal. Gün boyu mesela 16dk kamera kullanmışsınız videolar mı çektiniz? Yani ekran süreleri aslında nasıl kullandığınızla ilgili. Evde oturup gün boyu orta parlaklıklarda Instagram'da gezmekle, internet paketiniz açıkken dışarıda güneş ışığı altında 2000 nit parlaklıkta Instagram'da gezmek aynı değil. Nasıl kullandınız acaba tam olarak daha net yorum yapayım?

Bir tık üstü olması gerekir 5, 5-6 saat civarı normalde yani genele göre konuşuyorum. Ama her şeyiniz açıksa bu süre normal. Gün boyu mesela 16dk kamera kullanmışsınız videolar mı çektiniz? Yani ekran süreleri aslında nasıl kullandığınızla ilgili. Evde oturup gün boyu orta parlaklıklarda Instagram'da gezmekle, internet paketiniz açıkken dışarıda güneş ışığı altında 2000 nit parlaklıkta Instagram'da gezmek aynı değil. Nasıl kullandınız acaba tam olarak daha net yorum yapayım?
Kamera için bir kaç fotoğraf çektim.

Şöyle örnek bir resim atayım. En son bugün şarjdan 3 gibi çekmişim
5 saatte %88 e düşmüş ? gayet normal bir değer kanka neyine şaşırdın ne istiyorsun 10 saat kullanıp 88 e düşmesini falan mı + 15 pro kullanıyorum 2 hafta sonra düzeldi şarj problemi sendede öyle olacaktır benim arkın pm si 2 gün dayanıyor

5 saatte %88'e düşmüş? Gayet normal bir değer kanka neyine şaşırdın ne istiyorsun 10 saat kullanıp 88'e düşmesini falan mı + 15 Pro kullanıyorum 2 hafta sonra düzeldi şarj problemi sende de öyle olacaktır benim Ark'ın pm si 2 gün dayanıyor.

Kanka 1.30saatte %10'luk bir şarj kaybım var normal mi bu? Bir de telefonu her kapatıp açtıktan sonra bir uygulamada takılayım tak diye düşüyor. 5. gün şu an. Desteğin dediği o 72 saatte geçti yani bakalım 2 hafta sonra ne olucak.

Kanka 1.30saatte %10'luk bir şarj kaybım var normal mi bu? Bir de telefonu her kapatıp açtıktan sonra bir uygulamada takılayım tak diye düşüyor. 5. gün şu an. Desteğin dediği o 72 saatte geçti yani bakalım 2 hafta sonra ne olacak.

1 buçuk saat de %10 fena değil bence. Daha optimize olma aşamasında, lütfen bekleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı