Yeni alınan iPhone 15 Pro'nun Max şarjı hızlı bitiyor

1 buçuk saat de %10 fena değil bence. Daha optimize olma aşamasında, lütfen bekleyin.

Ürünün yenisiyle değişimi için talep açtım artık talep onaylanıp yenisi gelirse ve aynı süreç devam ederse yazilimsal olduğunu dusunecegim.

Çünkü telefonu kapatioyrum 90 ile bellibir süre sonra elime alıyorum bır bakıyorum 88'e düşmüş

Ürünün yenisiyle değişimi için talep açtım artık talep onaylanıp yenisi gelirse ve aynı süreç devam ederse yazilimsal olduğunu dusunecegim.

Çünkü telefonu kapatioyrum 90 ile bellibir süre sonra elime alıyorum bır bakıyorum 88'e düşmüş
Ne yaptın hocam?

Ne yaptın hocam?
Değişim onaylandı cihaz değişti. Yazılımsal sanırım zaten artık bende takmıyorum 1 günü rahat çıkarıyor öyle oyun oynamazsanız vs.

Değişim onaylandı cihaz değişti. Yazılımsal sanırım zaten artık bende takmıyorum 1 günü rahat çıkarıyor öyle oyun oynamazsanız vs.
6-11 saat ekran süresi alıyorum kullanıma göre.

6-11 saat ekran süresi alıyorum kullanıma göre.
İPhone 13 alalı 6 gün oldu 4 saat ekran süresi veriyor oyun falan oynamadan normal mi sizce hocam?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı