M Monarchh Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 682 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #21 Mert1337 dedi: 1 buçuk saat de %10 fena değil bence. Daha optimize olma aşamasında, lütfen bekleyin. Genişletmek için tıkla... Ürünün yenisiyle değişimi için talep açtım artık talep onaylanıp yenisi gelirse ve aynı süreç devam ederse yazilimsal olduğunu dusunecegim. Çünkü telefonu kapatioyrum 90 ile bellibir süre sonra elime alıyorum bır bakıyorum 88'e düşmüş
Mert1337 dedi: 1 buçuk saat de %10 fena değil bence. Daha optimize olma aşamasında, lütfen bekleyin. Genişletmek için tıkla... Ürünün yenisiyle değişimi için talep açtım artık talep onaylanıp yenisi gelirse ve aynı süreç devam ederse yazilimsal olduğunu dusunecegim. Çünkü telefonu kapatioyrum 90 ile bellibir süre sonra elime alıyorum bır bakıyorum 88'e düşmüş
M Mühendismisin Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 150 5 Temmuz 2024 #22 Monarchh dedi: Ürünün yenisiyle değişimi için talep açtım artık talep onaylanıp yenisi gelirse ve aynı süreç devam ederse yazilimsal olduğunu dusunecegim. Çünkü telefonu kapatioyrum 90 ile bellibir süre sonra elime alıyorum bır bakıyorum 88'e düşmüş Genişletmek için tıkla... 3-4 gün daha bekleyin. 10-12 gün olsun belki düzelir
Monarchh dedi: Ürünün yenisiyle değişimi için talep açtım artık talep onaylanıp yenisi gelirse ve aynı süreç devam ederse yazilimsal olduğunu dusunecegim. Çünkü telefonu kapatioyrum 90 ile bellibir süre sonra elime alıyorum bır bakıyorum 88'e düşmüş Genişletmek için tıkla... 3-4 gün daha bekleyin. 10-12 gün olsun belki düzelir
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.910 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #23 Monarchh dedi: Ürünün yenisiyle değişimi için talep açtım artık talep onaylanıp yenisi gelirse ve aynı süreç devam ederse yazilimsal olduğunu dusunecegim. Çünkü telefonu kapatioyrum 90 ile bellibir süre sonra elime alıyorum bır bakıyorum 88'e düşmüş Genişletmek için tıkla... Ne yaptın hocam?
Monarchh dedi: Ürünün yenisiyle değişimi için talep açtım artık talep onaylanıp yenisi gelirse ve aynı süreç devam ederse yazilimsal olduğunu dusunecegim. Çünkü telefonu kapatioyrum 90 ile bellibir süre sonra elime alıyorum bır bakıyorum 88'e düşmüş Genişletmek için tıkla... Ne yaptın hocam?
M Monarchh Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 682 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #24 tahtakapı dedi: Ne yaptın hocam? Genişletmek için tıkla... Değişim onaylandı cihaz değişti. Yazılımsal sanırım zaten artık bende takmıyorum 1 günü rahat çıkarıyor öyle oyun oynamazsanız vs. Monarchh dedi: Değişim onaylandı cihaz değişti. Yazılımsal sanırım zaten artık bende takmıyorum 1 günü rahat çıkarıyor öyle oyun oynamazsanız vs. Genişletmek için tıkla... 6-11 saat ekran süresi alıyorum kullanıma göre.
tahtakapı dedi: Ne yaptın hocam? Genişletmek için tıkla... Değişim onaylandı cihaz değişti. Yazılımsal sanırım zaten artık bende takmıyorum 1 günü rahat çıkarıyor öyle oyun oynamazsanız vs. Monarchh dedi: Değişim onaylandı cihaz değişti. Yazılımsal sanırım zaten artık bende takmıyorum 1 günü rahat çıkarıyor öyle oyun oynamazsanız vs. Genişletmek için tıkla... 6-11 saat ekran süresi alıyorum kullanıma göre.
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.910 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #25 Monarchh dedi: Değişim onaylandı cihaz değişti. Yazılımsal sanırım zaten artık bende takmıyorum 1 günü rahat çıkarıyor öyle oyun oynamazsanız vs. 6-11 saat ekran süresi alıyorum kullanıma göre. Genişletmek için tıkla... İPhone 13 alalı 6 gün oldu 4 saat ekran süresi veriyor oyun falan oynamadan normal mi sizce hocam?
Monarchh dedi: Değişim onaylandı cihaz değişti. Yazılımsal sanırım zaten artık bende takmıyorum 1 günü rahat çıkarıyor öyle oyun oynamazsanız vs. 6-11 saat ekran süresi alıyorum kullanıma göre. Genişletmek için tıkla... İPhone 13 alalı 6 gün oldu 4 saat ekran süresi veriyor oyun falan oynamadan normal mi sizce hocam?