Yeni alınan iPhone nasıl şarj edilmeli?

Merhaba, 6 saat edilmeli galan yazıyor. Ama zaten yüzde yüz olunca dah şarj etmiyor elektriği kesiyor. Yüzde 20 olunca takıp yüzde 100 olunca çıkarmak mı gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal adaptör ve orijinal kablo kullanın. Gece boyunca şarja bırakmaktan kaçının. Şarjınızı %20 ile %80 arasında tutmaya çalışın. Tam şarjdan kaçının. Telefonu aşırı ısınmalardan koruyun. Şarj olurken kullanmamaya özen gösterin.

Yani ilk alındı diye, 6 saat şarjda beklet falan gerek yok onlara? Yüzde 100 olunca çıkarıp, daha sonrasında yüzde 20 ile yüzde 80 arasında kullanayim?

Üstteki muhabbetlere kulak asma. Sanki bir yıldır telefonu kullanıyormuş gibi özgürce şarjın bittiğinde tak Full'e devam et kullan tekrar tak. İster yarıda tak ister şarjın 90 iken 100 yap. Bataryaya sanki bebek büyütüyor gibi bakmak istiyorlar yukarıdaki arkadaşlar. Bir de kundaklayalım telefonu.

İlk şarj için keyfiniz nasıl istiyorsa öyle yapın. Benim önerim uzun sürede pil sağlığınızı korumak içindi. Çünkü IPhone'lar günümüz ekonomisine göre çok pahalı. Diyorsanız ki benim umurumda değil ben bu kadar para verdim bu telefona istediğim gibi kullanırım bu sizin tercihiniz. İleride bataryayı da yenileme gibi bir opsiyonunuz da var. Apple bunun için servis sağlıyor. Fiyatlandırmayı merak ediyorsanız şu linkten modelinizi seçerek fiyatlandırma hakkında bilgi alabilirsiniz. İyi sosyaller.

İlk şarj için keyfiniz nasıl istiyorsa öyle yapın. Benim önerim uzun sürede pil sağlığınızı korumak içindi. Çünkü IPhone'lar günümüz ekonomisine göre çok pahalı. Diyorsanız ki benim umurumda değil ben bu kadar para verdim bu telefona istediğim gibi kullanırım bu sizin tercihiniz. İleride bataryayı da yenileme gibi bir opsiyonunuz da var. Apple bunun için servis sağlıyor. Fiyatlandırmayı merak ediyorsanız şu linkten modelinizi seçerek fiyatlandırma hakkında bilgi alabilirsiniz. İyi sosyaller.

Çok teşekkürler. Ben genelde eski telefonumu hep yüzde 80'lere kadar şarj ediyordum. Sadece ilk şarjda yüzde 100 yapılması gerekiyor mu onu merak etmiştim. Yoksa ben de bu şekilde kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı