Yeni alınan Kingston SSD aşırı yavaş

Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kingston
Anakart
GİGABYTE
Arkadaşlar HDD bozulması üzerine Vatan Bilgisayar'dan SSD almaya gittim bugün. SSD'yi aldım ayreten kasayı da götürüp onlara taktırdım SSD'yi. Donanım işlerinden pek anlamıyorum. Eve geldiğimde Windows 10'un boot edilmiş hali vardı USB de oradan kurdum SSD'ye. Ancak bilgisayar açılırken beni 5-6 dk sürekli bekletiyor, açıldığında aşırı ama aşırı yavaş. Açıkçası bad sector falan mı var diye düşündüm yani SSD de bad sector olmaz diye düşünüyorum. Zaten bilgisayara giremiyorum bile o derece yavaş bir de sözde SSD. Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan aldım onlara taktırdım eğer bu problem yazılımsalsa çözümünü söyler misiniz?
Donanımsal bir sıkıntıysa ürün iadesi isteyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski depolama biriminiz duruyorsa onu da takın. Sistemi oradan boot edin. Sonra almış olduğunuz SSD'yi bir taratın. Belki de başka bir yerde sorun vardır.

Yaklaşık bir 3 saat önce falan vatana uğradım kasayı da götürdüm. Bilgisayar SSD.
Üzerine kısa devre mi yapmış ne yapmış falan dediler çok ısınmış falan dediler termal macunu yenilediler şimdi eve geldim Windows 10'u kurdum sorunsuz bir şekilde çalışıyor sağ olsunlar bayağı yardımcı oldu vatan.
Bu arada SSD'de bir sıkıntı yokmuş arkadaşlar bilgisayarın birkaç kablosu SSD üzerine falan gelmiş kenarları onları çıkarttılar o cızz sesi de oradan geliyormuş zaten SSD'lerinde herhangi bir bir sıkıntı yok yani alacak olan Vatan'dan gönül rahatlığıyla alabilir.

Yaklaşık bir 3 saat önce falan vatana uğradım kasayı da götürdüm. Bilgisayar SSD.
Üzerine kısa devremi yapmış ne yapmış falan dediler çok ısınmış falan dediler termal macunu yenilediler şimdi eve geldim Windows 10'u kurdum sorunsuz bir şekilde çalışıyor sağ olsunlar bayağı yardımcı oldu vatan.
Bu arada SSD de bir sıkıntı yokmuş arkadaşlar bilgisayarın birkaç kablosu SSD üzerine falan gelmiş kenarları onları çıkarttılar o cızz seside oradan geliyormuş zaten SSD'lerinde herhangi bir bir sıkıntı yok yani alacak olan vatandan gönül rahatlığıyla alabilir.

Iyi oyunlar.
Fakat o SSD'yi sana pahali vermisler haberin olsun. 950 TL'ye SN750 alabilirdin.

Iyi oyunlar.
Fakat o SSD'yi sana pahali vermisler haberin olsun. 950 TL'ye SN750 alabilirdin.

Normalde internetten sipariş verecektim çok güvenmiyorum açıkçası kargoda hasar falan görür diye Vatan güvenilir olduğu için oradan aldım ama cidden ürünleri internete göre 300-400 TL pahalı satıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı