Çözüldü Yeni alınan laptop "startup.nsh" hatası veriyor

• Konuyu başlatan xEgel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.071
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xEgel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GeForce Rtx4060 8GB VRAM 140 W - i7 12650H 2.70GHz - 8+8 GB Dual Channel Ram - 1920 x 1080, 165Hz
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
i7-12650H
Yeni bir laptop almıştım, az önce kargodan geldi şarja taktım biraz şarj oldu ve güç düğmesinden bilgisayarı çalıştırdım ama ekrana resimdeki gibi bir yer geldi ne yapmalıyım? Resim biraz blurlu çıkmış kusura bakmayın 😅 ama ne yazdığı anlaşılıyor.

IMG_20250327_172213.jpg

Çözüm
Bilgisayarınızda işletim sistemi bulunmuyor. Kurulum medyası ile temiz kurulum yapmanızı öneririm.
Yeni bir laptop almıştım, az önce kargodan geldi şarja taktım biraz şarj oldu ve güç düğmesinden bilgisayarı çalıştırdım ama ekrana resimdeki gibi bir yer geldi ne yapmalıyım? Resim biraz blurlu çıkmış kusura bakmayın 😅 ama ne yazdığı anlaşılıyor.

Eki Görüntüle 2455216
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki yapamazsam bilgisayar bozulur mu sorun çıkar mı? Bozulursa hiç denemek istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı