Çözüldü Yeni alınan laptopta format ve kurulum nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar abim yeni bir oyuncu laptop aldı. Format atma işlemini ve driver yükleme olaylarını anlamadığı için hepsini ben yapacağım. Şu an elimde USB flash bellek var ve içinde W11 kurulum dosyaları var. Normal masaüstü bilgisayara format atar gibi BIOS'a girip UEFI şekilde başlatacağım değil mi? Bir de merak ettiğim şey, bilgisayarın içinde RTX 4060 ekran kartı var. Driverini indirirken laptop için özel 4060 driveri var mı yoksa normal düz olarak 4060 driveri mı indireceğim? Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.

Güncelleme: Arkadaşlar driver indirirken yanında notebook diye belirtiyormuş zaten. Konuya bakan arkadaşların aklında bulunsun. Format atma işlemini YouTube'dan baktım. Normal masaüstü gibi atılıyor anladığım kadarıyla çok fark yok.

Son düzenleme:
Çözüm

Bir fark olmaz format sırasında boot options'tan flash bellegi en üste alacaksin. Driver için laptopunun modelini aratip modelin sitesinden indirebilirsin rahatça. Tek tek aratma yani.

Bir fark olmaz format sırasında boot options'tan flash bellegi en üste alacaksin. Driver için laptopunun modelini aratip modelin sitesinden indirebilirsin rahatça. Tek tek aratma yani.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…