Yeni alınan laptoptaki Windows 11, 10'a geri döndürülebilir mi?

The Towande

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sıfır bir laptop alacağım, içinde Windows 11 Home yüklü gelecek. Ben bunu format atmadan Windows 10'a geçirebilir miyim?

Sıfır bir laptop alacağım, içinde Windows 11 Home yüklü gelecek. Ben bunu format atmadan Windows 10'a geçirebilir miyim?
Windows 11'den Windows 10'a geçilebilir fakat Windows 11'in dosyaları hala kalacaktır. Temiz kurulum yapmanız gerekir.

1. Sırasıyla Başlat > Ayarlar > Sistem > Kurtarma seçeneğini seçin.
  2. Açılan ekranda “Geri Git” seçeneğine tıklayın ve Windows 10’a hızlı bir şekilde geri dönün.

FreeDOS üzerine atılmışsa olmaz hocam. 10'dan yükseltme olursa dönülebilir.

1. Sırasıyla Başlat > Ayarlar > Sistem > Kurtarma seçeneğini seçin.
  2. Açılan ekranda “Geri Git” seçeneğine tıklayın ve Windows 10’a hızlı bir şekilde geri dönün.
Hayır, bu yükseltme için geçerli. Sıfırdan kurulu gelen bilgisayarlar da geri dön özelliği, özellik güncellemesi almadığı sürece devre dışıdır.

FreeDOS üzerine atılmışsa olmaz hocam. 10'dan yükseltme olursa dönülebilir.
Ben de böyle düşünüyordum, teşekkürler. Sizce Win11 Home kullanmalı mıyım? Yoksa Windows 10'a mı geçmeliyim?

Tercih sizin ama format atmak çok zor bir şey degil herhangi bir bilgisayarcı 5dakikada 50TL'ye format atabilir.

@The Towande yeni sistem ile 11 de kullanabilirsiniz. Sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…