@Prime777 konu 11'den 10'a geçmek. Yükseltme ise düşükten yükseğe olur. Sizin bir de exe dosyası ile geçme yöntemi var fakat iyi bir yöntem değil.
@Prime777 yine aynı kapıya çıkıyor. Yükselt derseniz 11'den 10'a hata verir. Siz galiba ISO'yu açıp yapıyorsunuz.
Sizin yaptığınız aslında yükseltme değil. Adı üstünde yükseltme düştükten yükseğe olur.Neden sadece bana hata vermiyor bilmiyorum fakat gerçekten öyle. ISO'yu açıp yaptığım zaman gene kurabiliyorum ama Windows 10 aracı ile yapmak daha hoş geliyor.
Sizin yaptığınız aslında yükseltme değil. Adı üstünde yükseltme düştükten yükseğe olur.
Videodaki arkadaşın yaptığı son yöntem de galiba sizinki.
Videodaki gibi yöntemi tavsiye edebilirsiniz. Bu da nispeten temiz bir kurulum. Sadece diskten 8 GB alan gidiyor.Hayır, o yöntem değil. Yaptığım, tam olarak yükseltme olmasa bile mantık olarak USB bellek kullanmadan, Windows 11'den Windows 10'a yükleme yardımcısıyla bu bilgisayarı yükselt diyerek geçmek. Temiz olmadığını ben de biliyorum. USB olmayan kişilere ya da USB olmadığını düşündüğüm kişilere öneriyorum bunu. Her zaman temiz kurulumun daha iyi olduğunu söylüyorum bunu yazdığım zaman.
Neden dönüyorsunuz ki? O bilgisayar zaten Windows 11 için optimize edilmiş. Kullanın gitsin.Sıfır bir laptop alacağım, içinde Windows 11 Home yüklü gelecek. Ben bunu format atmadan Windows 10'a geçirebilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.