Yeni alınan M.2 SSD bağlı sistem açılıyor

DRAM'li hocam. Kioxia Exceria g2.

Format atın tekrar bakalım aynı modeli kullanıyorum şu ana kadar yaşamadım ısınıyor olabilir M.2'de öyle bir sorun var soğutucu yoksa üstünde ısınıyor diyorlar bende soğutucu olduğu için emin değilim.

Dark'ın M.2 soğutucusunu da aldım. Uygulayıp montajladım. Oyunlarda kasa içinin en sıcak olduğu durumlarda 53 derecelerde duruyor. Dosya aktarırkende ne fazla 55'i görmüştü sanırım.

Yüklü olan oyunları ve ayarlarımı kaybetmeden formatlama mümkün mü?
Belgeler, Appdata ve oyunlarınızı eski diskinize atın sonra yeni aldığınız SSD'ye format atarsanız olur.
Ayarlar derken ne ayarı anlamadım. Yüklü uygulamaların ayarlarıysa bazilari belgeler veya Appdata'ya kaydeder. Bazıları da kayıt defterine kaydeder kayıt defterindekileri yedeklemek sıkıntılı iş.

Belgeler, appdata ve oyunlarınızı eski diskinize atın sonra yeni aldığınız SSD'ye format atarsanız olur.
Ayarlar derken ne ayarı anlamadım. Yüklü uygulamaların ayarlarıysa bazilari belgeler veya Appdata'ya kaydeder. Bazıları da kayıt defterine kaydeder kayıt defterindekileri yedeklemek sıkıntılı iş.

Steam giriş bilgilerinden filan bahsetmiştim arkadaşımın hesabını kullanıyorumda tekrar ona bildirim vs gitsin istemiyorum.

Kioaxcia G2 500 GB M.2 SSD aldım. Önceki SSD'im JD 480 GB SATA SSD idi. Disk kopyalama yaparak M.2'ye klonladım sistemi. Sistemin açılış hızında bir hızlanma olmadı. Açma tuşuna bastıktan yaklaşık 35 saniye sonra masaüstü geliyor bu durum normal mi? BIOS'ta hızlı başlatma vs etkin Windows da UEFI kurulmuştu. Ayrıca M.2 SSD'den JD 480 SATA SSD'a oyunları atarken ilk 15 saniye sonrasında hız aşırı yavaşlıyor fotoğrafta gözüktüğü gibi.
Klonlama pek iyi olmaz. Verilerinizi yedekleyip temiz format atın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı