Yeni alınan M.2 SSD oyunları açmıyor

FuzieNN

Centipat
Daha fazla  
Halihazırda 240 GB'lık SSD bulunmakta 1 TB'lık M.2 SSD aldım daha öncesinde de almıştım fakat oyunları açmayınca M.2 SSD de sorun vardır diyerek iade ettim. Ancak şimdi de almış olduğum M.2 SSD de açmıyor CS ETS RDR2 tarzı oyunların lobi kısmına kadar açıyor sıkıntısı yok ama oyunun içine girmek isteyince siyah ekranda kalıyor veya oyundan atıyor. Anakartımın modeli ASRock B450M HDV r4.0(biçimlendirip ismini yapmıştım ve oyundan önce Crystal disk tarzı uygulamalarda sıkıntı yok olarak gözüküyor ama oyundan attıktan sonra bu uygulamalarda disk gözükmüyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunları baştan mı indiriyorsunuz yeni SSD'ye yoksa kopyala yapıştır tarzı mı yapıyorsunuz?

Marka model nedir? Sıkıntılı olduğunu bildiğim sadece James Donkey SSD'ler var. Eğer 240'lık olan SSD'niz SATA ise bence onu direkt çıkarıp satın. Çok gerekli ise siz bilirsiniz tabii ama 1TB'lık olana baştan temiz kurulum ile Windows kurarsanız problem kalacağını sanmıyorum. Sonradan 240 lığı yine takabilirsiniz.

Steam üzerinden sıfırdan indir diyorum aynı zamanda hata verdiğinde dosyaların bütünlüğünü doğrula dediğimde Steam üzerinde disk yazma hatası diyor hatanın nerede olduğunu anlamıyorum.

Kingston KC3000 şu an takılı olan daha çncesinde iade etmiş olduğum ise samsung 970 evo plus 1 tb modeli bugün tekrardan kurulum yapıp denicem

hocam hiç bir şey fayda etmedi sadece oyunlarda mavi ekran hatası alıyorum halen olay günlüğünde de yüklediğim 10016 hatasının açıklaması oluyor her defasında bu hatanın araştırmasını yaptığımda gerekli izinleri yaptım fakat sonrasında bileşen hizmetlerinden bu dosyanın aynı ismine sahip bir klasör olması gerekiyor diyolar yok orda tıkanıyorum sorun çözülmüyor

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    81 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı