Yeni alınan MacBook Air 2017 ısınıyor

2017'den beri depodaysa tahminimce termal macun kurumuştur. Garantisi varsa şikayetini belirtip termal macun değişimi, hatta laptopun iadesini bile isteyebilirsin.
Güncelliyorum şu an fakat, 10.15.2 sürümü ile gelmişti. 10.15.5 iniyor şu an. Yani bu da 2017 de üretilmemiş olduğunu düşündürüyor bana. Fikriniz var mı dostlar?
 
Normal bence. Video izliyosan daha da normal. iStat Menu programını yükleyip bir kontrol et. Program sayesinde kim ne kadar güç kullanıyo fanlar ne kadar dönüyor vesayre görebilirsin.
 
Neyin atarı bu? 99 derece makine ısınıyor ve normal mi diyorsun?
13"lik Macbook cihazda Windows 10 çalıştırıp oyun oynuyorsan o sıcaklığa erişmek gayet normal, cihaz 99u gördükten sonra thermal throttling moduna geçip frekans azaltıyor zaten. Fanın maksmum rpm 6500, ufacık fandan onu kolayca soğutmasını da beklemeyin zaten.
Laptop cihazlar ile masaüstünü karıştırmayın, laptop cihazlar sizin sandığınızdan daha dayanıklı ısıya.
 
MacBook Pro kullanıyorum, Windows'da kurulu için de oyun da oynuyorum dediğin ütopyayı hiç yaşamadım ilginç.

13"lik MacBook cihazda Windows 10 çalıştırıp oyun oynuyorsan o sıcaklığa erişmek gayet normal, cihaz 99U gördükten sonra thermal throttling moduna geçip frekans azaltıyor zaten. Fanın maksmum RPM 6500, ufacık fandan onu kolayca soğutmasını da beklemeyin zaten.
Laptop cihazlar ile masaüstünü karıştırmayın, laptop cihazlar sizin sandığınızdan daha dayanıklı ısıya.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı