Yeni alınan MatePad tablet iade edilebilir mi?

Zissyboss

Decapat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan 3 gün önce tablet aldım. Hepsiburada satıcısından almıştım. Aldığım tabletin 3 gün içinde eğildiğini fark ettim. Masaya koyunca büyük ihtimalle ben yaptım ama 3 gün içerisinde böyle olması çok sinirime gitti. Sizce ürünün yenisini gönderirler mi? Huawei MatePad almıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen eğdiysen neden iade alsınlar?
ben eğdiğimi kesin söylemiyorum. zaten ben farketmedim eğik olduğunu çünkü klavye ile kullanıyordum. masada sendelendiğini görünce hafif eğiklik olduğunu fark ettim. üstüne oturma durumu falan olmadı. sadece kolumun altında kalmıştı bir şey orada da bu kadar fazla eğilmenin de suçlusu ben olmamalıyım bir sürü para veriyoruz.

ben eğdiğimi kesin söylemiyorum. zaten ben farketmedim eğik olduğunu çünkü klavye ile kullanıyordum. masada sendelendiğini görünce hafif eğiklik olduğunu fark ettim. üstüne oturma durumu falan olmadı. sadece kolumun altında kalmıştı bir şey orada da bu kadar fazla eğilmenin de suçlusu ben olmamalıyım bir sürü para veriyoruz.
Size eğik gelme ihtimali 1% ama sizin ağırlık baskı oluşturup eğmeniz,hatta ekrana dahi zarar vermeniz 99%.
Geçen biri çok yüksek olmayan yerden s9fe düşürmüş ekranda renkler solmuş Garanti girermi diyordu.
Lütfen bunların hassas cihaz olduğunu..
Üzerine kol,dirsek, ağırlık koymamak gerektiğini..
Düşürmemek gerektiğini unutmayın...

Kamera çıkıntısını koyduğunuz zeminin dışına dahil ederek mi kontrol ettiniz.

Ayrıca zeminin düz olduğundan emin olun ve bir a4 kağıt üzerine yerleştirip eğimi kontrol edin.

Bu tarz durumlar çok tehlikeli oluyor. Ayrıca ekran da bir telefona göre büyük olduğu için eğilmelere karşı korumasız. Burada markanın alacağı bir önlem maalesef yok.

Size eğik gelme ihtimali 1% ama sizin ağırlık baskı oluşturup eğmeniz,hatta ekrana dahi zarar vermeniz 99%.
Geçen biri çok yüksek olmayan yerden s9fe düşürmüş ekranda renkler solmuş Garanti girermi diyordu.
Lütfen bunların hassas cihaz olduğunu..
Üzerine kol,dirsek, ağırlık koymamak gerektiğini..
Düşürmemek gerektiğini unutmayın...
Bana gelince eğilmiş olabilir ama ne zaman eğildiğini net bilmiyorum şarja taktiktan sonra çıkardıktan 20 dakika sonra farkettim batarya ile ilgili bir şey olabilir mi acaba ?

Kamera çıkıntısını koyduğunuz zeminin dışına dahil ederek mi kontrol ettiniz.

Ayrıca zeminin düz olduğundan emin olun ve bir a4 kağıt üzerine yerleştirip eğimi kontrol edin.

Bu tarz durumlar çok tehlikeli oluyor. Ayrıca ekran da bir telefona göre büyük olduğu için eğilmelere karşı korumasız. Burada markanın alacağı bir önlem maalesef yok.

Güvenlik bantlarını siz mi kaldırdınız ve satın aldığınız platform resmi sitesi mi?
Hepsiburada resmi satıcıdan aldım kutu açılımını babam yapmıştı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı