Yeni alınan motoru arkadaşlar mahvetti

Ben ortaokuldayken Miniso'dan aldığım fırça uçlu kalemi ve washi tape'i hunharca kullanan arkadaşımla kavga etmiştim, bence motor uğruna gayet de kırarak önlem alırsın zaten başka türlü anlayacaklarını sanmıyorum.

Motor maalesef perte çıktı gibi bir şey oldu iyi akşamlarınız olsun.

Selam arkadaşlar, motoru yeni aldığımı belirtmeme rağmen samimi arkadaşlığım olduğu için 1'er tur veriyorum teki ani fren yapıp tekeri kabak ediyor motoru bağırtıyor, tekine verdim 5 dakika kullandı getirdi koruma demirine bir şey yapmış ön çamurluğa girmiş. Vida kaporta da komple koca bir yarık oluşmuş. Yarın koruma demirini tamamen sökmek zorunda kalacağım ön çamurlukta yarık olarak kalacak. Nasıl bir önlem alabilirim üzmeden kırmadan?

Sen üzüleceğine biraz da onlar üzülecek. Herkeste de şu var "Ne kıymetli malın var!" kardeşim ben zor kazanıyorum, sen kolay kazanıyorsan al koy ortaya tepinelim üzerinde. Motosiklet kesinlikle başkasına verilmez. Abine ablana anana babana bile verilmez. Motosiklet eğitmeni değilsen kendi motosikletinin üzerine çıkartıp motosiklet sürmeyi öğretemezsin birisine. V-e-r-m-e-y-e-c-e-k-s-i-n-! Gider birisini ezer öldürür, hayatın kayar senin de. Çok binmek istiyorsa çalışıp alsın, çalışmıyorsa anası babası alsın, anası babası almıyorsa sigarasını içmeyip alsın ama yakanızdan düşsün.

Onlar arkadaşın değil, leş kargaları. İnsanın arkadaşı hayatını kaydıracak bir riski almadığında trip atar mı?

Emanet araba sürülür alınır verilir fakat emanet motor asla ne verilir ne alınır büyük kazaları bir unutun arkadaşınıza verdiniz motoru aldı kaskı vs. Yok sürüyor önüne bir kedi köpek veya çocuk fırladı düştü kafasını vurdu diyelim 30 kilometre hızla giderken kafayı vurmak beyin ölümü için yeterli. Ölmezse de sakat kalma ihtimali var bu da size ömür boyu vicdan azabı yaşatır. Prosofinin videosunu izleyin. Kendisi bir emanet motor vermiş ve verdikten 10 dk sonra verdiği kişi 7 yaşında bir kız çocuğuna çarpmış ve çocuğun ölümüne sebep olmuş. Bunun gibi çok örnekler var. Evet kıramıyorsunuz arkadaş dost diye ama durumu güzelce bu şekilde izah edin ve emanet motor ne sürün ne sürdürün.

Selam arkadaşlar, motoru yeni aldığımı belirtmeme rağmen samimi arkadaşlığım olduğu için 1'er tur veriyorum teki ani fren yapıp tekeri kabak ediyor motoru bağırtıyor, tekine verdim 5 dakika kullandı getirdi koruma demirine bir şey yapmış ön çamurluğa girmiş. Vida kaporta da komple koca bir yarık oluşmuş. Yarın koruma demirini tamamen sökmek zorunda kalacağım ön çamurlukta yarık olarak kalacak. Nasıl bir önlem alabilirim üzmeden kırmadan?
Çok yakının bile olsa çok zorda olmadığı sürece kimseye motor vermeni önermem, vermeyince ayıp ediyorsun falan derler ama vermemek en iyisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı