Geçmiş olsun motor neydi bu arada.Motor maalesef perte çıktı gibi bir şey oldu iyi akşamlarınız olsun.
Geçmiş olsun motor neydi bu arada.
Selam arkadaşlar, motoru yeni aldığımı belirtmeme rağmen samimi arkadaşlığım olduğu için 1'er tur veriyorum teki ani fren yapıp tekeri kabak ediyor motoru bağırtıyor, tekine verdim 5 dakika kullandı getirdi koruma demirine bir şey yapmış ön çamurluğa girmiş. Vida kaporta da komple koca bir yarık oluşmuş. Yarın koruma demirini tamamen sökmek zorunda kalacağım ön çamurlukta yarık olarak kalacak. Nasıl bir önlem alabilirim üzmeden kırmadan?
Çok yakının bile olsa çok zorda olmadığı sürece kimseye motor vermeni önermem, vermeyince ayıp ediyorsun falan derler ama vermemek en iyisi.Selam arkadaşlar, motoru yeni aldığımı belirtmeme rağmen samimi arkadaşlığım olduğu için 1'er tur veriyorum teki ani fren yapıp tekeri kabak ediyor motoru bağırtıyor, tekine verdim 5 dakika kullandı getirdi koruma demirine bir şey yapmış ön çamurluğa girmiş. Vida kaporta da komple koca bir yarık oluşmuş. Yarın koruma demirini tamamen sökmek zorunda kalacağım ön çamurlukta yarık olarak kalacak. Nasıl bir önlem alabilirim üzmeden kırmadan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.