Yeni alınan MSI Thin B12VE yavaş

alperen_444

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha yeni MSI Thin 15 B12ve modelini almıştım içinde;
Intel Core i5 12.nesil
16 GB RAM.
RTX 4050 6 GB.
512 GB SSD.
Var ama bilgisayar Google'a girince çok yavaş. Bazen olmuyor üstelik modemin dibindeyim ve 5GHz'ye bağlı(internet 100Mbps).bilgisayarı Vatan Bilgisayar'dan aldım ve orada ilk kurulumu yaptılar (internetsiz kurulum yaptılar.). Sonra Windows 11 orijinal lisans yapıp Office indirdim ama Windows Update yapmadım. Güncellemeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum sizce sorun nedir?

Hocam daha oyun yüklemedim şu an güncelleme yapıyor sanırsam 42.000'den bana %10 öğrenci indirimi yaparak 38.000'e aldım. 2 gün sonra 48.000 yapmışlardı.

Sağlam kazık yemişsiniz aynı fiyata çok çok daha iyi laptoplar alabilirdiniz. İade etmeyi deneyin umarım edebilirsiniz.

Genel kullanım için iyi zaten sıkıntı yok öğrenci olduğum için çok oyun oynamayacağım yazılım içinde yeterli bence 38.000 için sonuçta MSI

Sırf MSI diye bir model iyi olmuyor. O model teneke bir model 45W ekran kartı var ki bu değer aşırı düşük bir değer ayrıca ısınma sorunlu bir model asla alınmaması gerekiyor. 38.000 TL fiyata o laptoptan çok daha iyi laptoplar alınabilir 4060 ekran kartlı. Tavsiyem en yakın zamanda iade etmeniz.

Sırf MSI diye bir model iyi olmuyor. O model teneke bir model 45W ekran kartı var ki bu değer aşırı düşük bir değer ayrıca ısınma sorunlu bir model asla alınmaması gerekiyor. 38.000 TL fiyata o laptoptan çok daha iyi laptoplar alınabilir 4060 ekran kartlı. Tavsiyem en yakın zamanda iade etmeniz.

Peki onun yerine 38.000 TL'ye ne önerirsiniz?

Peki onun yerine 38.000 TL'ye ne önerirsiniz?
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,695063291.html 8GB ram takviyesi ile şuan en ucuz ve güzel 4060 laptop.

Bütçe artarsa performans olarak fiyatının en iyisi.

O zaman ben sırf ejderha logosu için mi bu kadar para verdim 🫤

Technopat Haberler

Geri
Yukarı