Niye?Kaspersky.
Niye?Kaspersky.
Antivirüs olarak kullanması için.
Bilgisayarına virüs girmemesi için.
Virüs havadan mı giriyor bilgisayara? Çok uzun zamandır Windows Güvenliği bile kapalı, korsan da kullanıyorum ama hiç virüs vakası yaşamadım.Bilgisayarına virüs girmemesi için.
Belki şu an bilgisayarında virüs var, ama sen farketmedin nereden biliyorsun.Virüs havadan mı giriyor bilgisayara? Çok uzun zamandır Windows Güvenliği bile kapalı, korsan da kullanıyorum ama hiç virüs vakası yaşamadım.
Helal olsun sana. Başkalarına umarım antivirüs kullanmamak gibi bir saçmalığı önermezsiniz. Neymiş efendim (bazıları şöyle diyor): "Düzgün bir kullanıcının bilgisayarına virüs bulaşmaz.". Anlık dalgınlığa gelebilir. Yani antivirüs herkes için gerekli.Virüs havadan mı giriyor bilgisayara? Çok uzun zamandır Windows Güvenliği bile kapalı, korsan da kullanıyorum ama hiç virüs vakası yaşamadım.
Bilemem herhalde. Bilgisayarda herhangi bir değişiklik, yavaşlama, anormallik yok. Olursa da format atmayı tercih ederim. Arkada ekstra program çalışmasına gerek yok.Belki şu an bilgisayarında virüs var, ama sen farketmedin nereden biliyorsun.
Büyük ihtimalle şu an sen farketmesende dosyaların arasında bol bol virüs vardır devam et böyleVirüs havadan mı giriyor bilgisayara? Çok uzun zamandır Windows Güvenliği bile kapalı, korsan da kullanıyorum ama hiç virüs vakası yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.