Arkadaşlar PC'yi yeni aldım ve Steam yükledim, CS:GO oyna dediğim zaman turuncu ekran CS 2 yazısı geliyor, ses var ama başka aşamaya geçmiyor, menülerin sesi gelmiyor. Monitörüm G8 32 inc OLED Samsung, eski PC'deki grafik ayarlarım duruyor, galiba ekranı küçültmeye çalışıyor, oyuna girmeden grafik ayarlarını nasıl sıfırlayabilirim?
-Silip tekrar kurdum olmadı.
-Yerel dosyalar kontrol edildi doğrulandı.
CS2 daha önce açtın mı hesapta? Yoksa ilk defa CS:GO'dan geçiş mi yaptın? Biraz saçma bir fikir gelecek ama başka bir Steam hesabıyla dene bir de. Başlangıç ayarlarına CS:GO'dan kalma komutlar varsa onları da kaldır.
CS2 daha önce açtın mı hesapta? Yoksa ilk defa CS:GO'dan geçiş mi yaptın? Biraz saçma bir fikir gelecek ama başka bir Steam hesabıyla dene bir de. Başlangıç ayarlarına CS:GO'dan kalma komutlar varsa onları da kaldır.
Hayır daha önce oynuyordum eski monitörüm 1080p idi ayarlar 1024/940 da kaldı şimdiki monitörüm 32 inç ekran uymuyor sanırım anlayamadım girmeden grafikleri nasıl sıfırlayabilirim?
Hayır daha önce oynuyordum eski monitörüm 1080p idi ayarlar 1024/940 da kaldı şimdiki monitörüm 32 inç ekran uymuyor sanırım anlayamadım girmeden grafikleri nasıl sıfırlayabilirim?