Çözüldü Yeni alınan PC'de CS 2 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

vermillion

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC'yi yeni aldım ve Steam yükledim, CS:GO oyna dediğim zaman turuncu ekran CS 2 yazısı geliyor, ses var ama başka aşamaya geçmiyor, menülerin sesi gelmiyor. Monitörüm G8 32 inc OLED Samsung, eski PC'deki grafik ayarlarım duruyor, galiba ekranı küçültmeye çalışıyor, oyuna girmeden grafik ayarlarını nasıl sıfırlayabilirim?

-Silip tekrar kurdum olmadı.
-Yerel dosyalar kontrol edildi doğrulandı.

Çözüm
Başlatma seçeneklerine -w 1920 -h 1080 şeklinde ekran çözünürlülüğünü yazmayı dener misin?

Başka bir konuda bunu buldum bunu denedin mi?
CS2 daha önce açtın mı hesapta? Yoksa ilk defa CS:GO'dan geçiş mi yaptın? Biraz saçma bir fikir gelecek ama başka bir Steam hesabıyla dene bir de. Başlangıç ayarlarına CS:GO'dan kalma komutlar varsa onları da kaldır.

Hayır daha önce oynuyordum eski monitörüm 1080p idi ayarlar 1024/940 da kaldı şimdiki monitörüm 32 inç ekran uymuyor sanırım anlayamadım girmeden grafikleri nasıl sıfırlayabilirim?

Hayır daha önce oynuyordum eski monitörüm 1080p idi ayarlar 1024/940 da kaldı şimdiki monitörüm 32 inç ekran uymuyor sanırım anlayamadım girmeden grafikleri nasıl sıfırlayabilirim?

Ekran kartın NVIDIA ise GeForce uygulamasından optimize ayarları uygula seçeneği var. AMD kullanmadım onda da benzer bir şey vardır.

Monitörün bağlantı kablosunu anakarta takmış olmayasın sakın? Bir tek CS2 de mi yapıyor başka oyun açmayı denedin mi?

Monitörün bağlantı kablosunu anakarta takmış olmayasın sakın? Bir tek CS2 de mi yapıyor başka oyun açmayı denedin mi?

Başka oyunlarda sıkıntı yok açılıyor 4K oynuyorum herhangi bir problem olmadı şu an sadece CS2 de mevcut bu durum.

Başlatma seçeneklerine -w 1920 -h 1080 şeklinde ekran çözünürlülüğünü yazmayı dener misin?

Başka bir konuda bunu buldum bunu denedin mi?

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…