Yeni alınan PSU çalışmıyor

unyieldıng0

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün yeni sıfır 600 wattlik PSU aldım. Eski PSU'yu çıkarıp yenisinin her şeyini eksiksiz taktım ama düğmeye basınca PSU da tık yok bazıları güvenlik koruması vesayri var yazmışlar 400 watt üstünde diyorlar bazıları 24 pin de bir şey var diyorlar ne yapmalıyım PSU bozuk değil tüm tesetlerden geçik...yardım edin basınca yarın saniyeliğine dik diye bir ses geliyor ama başka hiçbir şey yok.

PSU modeli ve tam sistem nedir? Şalteri I'e aldın değil mi?

Kaliteli bir PSU markası değil, PSU'nun kendisi de kaliteli değil. Ancak yine de ilk açılışta bile açılmayacak bir PSU olmasını da beklemezdim doğrusu.

Statik elektrik boşaltmak* denenebilir ama etkisi olacağını sanmıyorum, işe yarasa bile önermem o PSU'nun kullanılmasını.

*: PSU şalterini sıfıra alıp (istersen güç kablosunu da çıkabilirsin sıfıra aldıktan sonra, çok fark etmez) kasanın Power tuşuna art arda 5-10 defa arası basarak statik elektrik boşaltılır, veya art arda basmak yerine 3-5 saniye arası basılı da tutulabilir.

Kaliteli bir PSU markası değil, PSU'nun kendisi de kaliteli değil. Ancak yine de ilk açılışta bile açılmayacak bir PSU olmasını da beklemezdim doğrusu.

Statik elektrik boşaltmak* denenebilir ama etkisi olacağını sanmıyorum, işe yarasa bile önermem o PSU'nun kullanılmasını.

*: PSU şalterini sıfıra alıp (istersen güç kablosunu da çıkabilirsin sıfıra aldıktan sonra, çok fark etmez) kasanın Power tuşuna art arda 5-10 defa arası basarak statik elektrik boşaltılır, veya art arda basmak yerine 3-5 saniye arası basılı da tutulabilir.

Adamın PCsinde calisiyordu bizim PC de caliasz şu dedigini yaptım ose yaramadi

Adamın PCsinde calisiyordu bizim PC de caliasz şu dedigini yaptım işe yaramadi.

Eksik pin bağlantısı mı var? Bazı kabloları takmamış olabilir misin?

Zaten kötü bir PSU, iade edebiliyorsan etmeni öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı