Yeni alınan R5 5500 bozuldu

berkmetin

Centipat
Daha fazla  
RAM
Xpg
Anakart
Asus prime b450m-k ıı
Arkadaşlar merhaba, galiba bu başıma gelen olay kimsenin başına gelmedi. Sistemimi toplayalı daha 1 ay olmadı. Tüm parçalarım sıfır, sadece ekran kartım 2. el ve 4-5 gün önce bilgisayarımı açtıktan yarım saat sonra görüntü gitti. Bilgisayarın kendini kapattığını sandım ama bilgisayar çalışıyor, ekran kartı fanları vs her şey çalışıyor. Kapatıp tekrar başlattım ama görüntü yok. Ertesi gün tüm parçalarımı bilgisayarcıya götürdüm ve problemin işlemcide olduğunu anladılar. Aynı model yeni bir işlemci taktılar, bilgisayar açıldı ama benim işlemcimle çalışmıyor. Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim :)

Sistem bilgileri
Ekran kartı: ASUS GeForce RTX 3050 Dual
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.6 GHz
Anakart: ASUS Prime B450M-K II
RAM: XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz
Güç kaynağı: FSP Hydro k 500W.

Arkadaşlar merhaba, galiba bu başıma gelen olay kimsenin başına gelmedi. Sistemimi toplayalı daha 1 ay olmadı. Tüm parçalarım sıfır, sadece ekran kartım 2. el ve 4-5 gün önce bilgisayarımı açtıktan yarım saat sonra görüntü gitti. Bilgisayarın kendini kapattığını sandım ama bilgisayar çalışıyor, ekran kartı fanları vs her şey çalışıyor. Kapatıp tekrar başlattım ama görüntü yok. Ertesi gün tüm parçalarımı bilgisayarcıya götürdüm ve problemin işlemcide olduğunu anladılar. Aynı model yeni bir işlemci taktılar, bilgisayar açıldı ama benim işlemcimle çalışmıyor. Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim :)

Sistem bilgileri.
Ekran kartı: ASUS GeForce RTX 3050 Dual.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.6 GHz.
Anakart: ASUS Prime B450M-K II.
RAM: XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz.
Güç kaynağı: FSP Hydro k 500W.

İşlemci kolay bozulan bir donanım değildir ama hiçbir değişiklik yapmadan sadece işlemciyi değiştirdiler ve sistem açıldı ise çok ilginç.
Senin bozuk dedikleri işlemciyi ne yaptın?
Yeni takılan işlemciye ödeme yaptın mı?

İşlemci kolay bozulan bir donanım değildir ama hiçbir değişiklik yapmadan sadece işlemciyi değiştirdiler ve sistem açıldı ise çok ilginç.
Şu an serviste henüz bilgi almadım

Ya kardeşim gitmeyin şu Allah'ın cezası mahalle bilgisayarcılarına. Yok mu çevrenizde az buçuk donanımdan anlayan birileri?

Vatan Bilgisayar'a gittim dostum sadece isim vermek istemedim.

Yeni işlemciyi sadece problemin işlemcide olup olmadığını anlamak için taktılar yani yeni işlemci falan almadım.

Son düzenleme:
işlemci kolay bozulan bir donanım değildir ama hiçbir değişiklik yapmadan sadece işlemciyi değiştirdiler ve sistem açıldı ise çok ilginç.

Şu an serviste henüz bilgi almadım.

Vatan Bilgisayar'a gittim dostum sadece isim vermek istemedim.

Yeni işlemciyi sadece problemin işlemcide olup olmadığını anlamak için taktılar yani yeni işlemci falan almadım.

Tamam servisin bilgi vermesini bekleyin o halde.
Sonuç ne gelecek bende merak ettim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı