Yeni alınan R5 7600X - RTX 4070 Super sistem "no signal entering saving mod shortly" hatası veriyor

PoyrazYılmaz35

Centipat
Daha fazla  
RAM
32 GB RAM
SSD veya HDD modeli
1 TB Samsung 980
Ekran kartı
RTX 4070 Super Dual
Anakart
Ryzen 5 7600x
İşlemci
asus b 650 m plus wifi
3 hafta once yeni masaustu bilgisayar ve monitor aldım LG, son 2 gundur oyun oynarken bir anda bu hatayı verıyor, monıtor kapanıyor. PC çalışıyor ama monıtore ekran gelmıyor, bir daha PC yeniden başlatınca geliyor görüntü. Çözümü için araştırdım baktım ama olmuyor, girişi DisplayPort bu arada çözümü var mı? Çok can sıkmaya başladı

Son düzenleyen: Moderatör:
"Monitörle kasanın kablolarını çıkardım prizi de söktüm. Ramleri ekran kartını Bios pilini çıkarttım 10-15 saniye bekledim. Sonra tekrar montaj yaptığımda ise sistem açıldı. Sorunun neden kaynaklandığını hala tam anlayamadım. Fakat tahminim birşeylerin sisteme tam oturmamasından kaynaklanıyor."

"Ya kabloda ya da fişte sıkıntı vardı sanırım. Bilgisayarın ana kablosunun fişini çıkarıp takınca düzeldi."

Daha önce forumda 2 farklı arkadaş bu çözümleri yazmış aynı soruna. Ve sorun sadece LG monitörlerde yaşanıyor gibi görünüyor.

Bende de aynı sorun oluyordu, bilgisayarı kapatıp gücü kesip 30dk bekledikten sonra açınca düzeliyordu. Benim kartım çok eski olduğundan sadece HDMI'da bu sorunu yaşıyordum uzun zamandır da sorunum ortadan kalktı.

3 hafta once yeni masaustu bilgisayar ve monitor aldım LG, son 2 gundur oyun oynarken bir anda bu hatayı verıyor, monıtor kapanıyor. PC çalışıyor ama monıtore ekran gelmıyor, bir daha PC yeniden başlatınca geliyor görüntü. Çözümü için araştırdım baktım ama olmuyor, girişi DisplayPort bu arada çözümü var mı? Çok can sıkmaya başladı

PSU modeli nedir?

monitor marka lg 27GR75Q MODELİ
Kasa thermaltake 570 argb 750 w

PSU modeli nedir?
750 w

PSU modeli nedir?

PSU modeli nedir?

Kasa thermaltake 570 argb 750 w 80 +

Kasa thermaltake 570 argb 750 w

750 w