3 hafta once yeni masaustu bilgisayar ve monitor aldım LG, son 2 gundur oyun oynarken bir anda bu hatayı verıyor, monıtor kapanıyor. PC çalışıyor ama monıtore ekran gelmıyor, bir daha PC yeniden başlatınca geliyor görüntü. Çözümü için araştırdım baktım ama olmuyor, girişi DisplayPort bu arada çözümü var mı? Çok can sıkmaya başladı
"Monitörle kasanın kablolarını çıkardım prizi de söktüm. Ramleri ekran kartını Bios pilini çıkarttım 10-15 saniye bekledim. Sonra tekrar montaj yaptığımda ise sistem açıldı. Sorunun neden kaynaklandığını hala tam anlayamadım. Fakat tahminim birşeylerin sisteme tam oturmamasından kaynaklanıyor."
"Ya kabloda ya da fişte sıkıntı vardı sanırım. Bilgisayarın ana kablosunun fişini çıkarıp takınca düzeldi."
Daha önce forumda 2 farklı arkadaş bu çözümleri yazmış aynı soruna. Ve sorun sadece LG monitörlerde yaşanıyor gibi görünüyor.
Bende de aynı sorun oluyordu, bilgisayarı kapatıp gücü kesip 30dk bekledikten sonra açınca düzeliyordu. Benim kartım çok eski olduğundan sadece HDMI'da bu sorunu yaşıyordum uzun zamandır da sorunum ortadan kalktı.
3 hafta once yeni masaustu bilgisayar ve monitor aldım LG, son 2 gundur oyun oynarken bir anda bu hatayı verıyor, monıtor kapanıyor. PC çalışıyor ama monıtore ekran gelmıyor, bir daha PC yeniden başlatınca geliyor görüntü. Çözümü için araştırdım baktım ama olmuyor, girişi DisplayPort bu arada çözümü var mı? Çok can sıkmaya başladı