3 hafta once yeni masaustu bilgisayar ve monitor aldım LG, son 2 gundur oyun oynarken bir anda bu hatayı verıyor, monıtor kapanıyor. PC çalışıyor ama monıtore ekran gelmıyor, bir daha PC yeniden başlatınca geliyor görüntü. Çözümü için araştırdım baktım ama olmuyor, girişi DisplayPort bu arada çözümü var mı? Çok can sıkmaya başladı
Sorun hala çozulmedi bu sefer ekran kartinin uzerinde isik yanmaya basladi
Sorunu hala çozemedim ekran gidiyor ama kasa calisiyor mouse ve klavye isiklarida yaniyor vatana goturdugumde kasa 17 saat acik kalip hiç kapanmammis eve geldiginde direk kapandi sorun ne olabilir mi cidden artik yoruldumya bir çözümü yok mu bunun.
Yük altında siyah ekrana düşme ekran kartının yeterli gücü alamamasından kaynaklanır, kart gevşek olabilir, soketleri gevşek olabilir, PSU sorunlu olabilir.
Yük altında siyah ekrana düşme ekran kartının yeterli gücü alamamasından kaynaklanır, kart gevşek olabilir, soketleri gevşek olabilir, PSU sorunlu olabilir.
Monitoru ayri kasayi ayri yerde baktirdigimiz icin olabilir dediginiz seyi deneyeceğim.
Sorun hala cozulmedi en son ekran karti NVIDIA destege yazdim bayağı şey yaptirdilar DDU'yla driver sildirtiler falan biosdab inteligent Graphics ayarlarini falan kapattirdilar gine olmadi en son bir bench mark gibi bir uygulama yuklettirdiler 1 saat surebilir dediler onda hata verirse ya da sistem cokerse ekran kartindan dolayi dediler ve benchmarkta ayni hatayi aldim garantiye yolladim daha kargoda ekran karti tekrar elime ulastiginda ya da nasıl bir sorun varmis yazarim buraya.