Çözüldü Yeni alınan R5 9600X - RTX 4070 Super sistem görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mehmetak12

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bir gündür uğraşıyorum. RAM'leri çıkarıp taktım, BIOS pilini çıkarıp taktım, işlemciye baktım sorun yok, ekran kartında bir sorun yok, arıza ışığı da vermiyor, kabloları da kontrol ettim ama hala monitörümü bağlayınca çalışmıyor, yardım eder misiniz?

Sistem
4070 Super Galax.
XPG 6400 MHz 32 CL 48 GB RAM.
Ryzen 5 9600X
ASUS Prime B650M k
750 watt NZXT Bronze PSU.

Çözüm
Merhaba, bir gündür uğraşıyorum. RAM'leri çıkarıp taktım, BIOS pilini çıkarıp taktım, işlemciye baktım sorun yok, ekran kartında bir sorun yok, arıza ışığı da vermiyor, kabloları da kontrol ettim ama hala monitörümü bağlayınca çalışmıyor, yardım eder misiniz?

Sistem.
4070 Super Galax.
Ryzen 5 9600X.
ASUS Prime B650M k

BIOS güncellemesi yapmanız gerekiyor. Anakartınızda BIOS flashback özelliği mevcut. BIOS flashback ile BIOS güncellemesi yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sstem Yanıt vermediginde bunları dene ise Yarar
Tek RAM ile calıstırın.
BIOS piliini 1-5 dk bekletin.
Ekran kartını dogru yerlestirdiginie emin ol.
Kabloları kontrol et.
PSU'nuzun düzgün çalıştığından emin olun. Başka bir PSU ile dene.
Anakart üzerindeki tüm bağlantıları kontrol et.

Sistem.
4070 Super Galax.
Ryzen 5 9600X.
ASUS Prime B650M k

BIOS güncellemesi yapmanız gerekiyor. Anakartınızda BIOS flashback özelliği mevcut. BIOS flashback ile BIOS güncellemesi yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Konuya bakarken fark etmemişim. Haklısınız, anakarta dikkat etmemişim. Çok büyük ihtimalle anakartta yüklü bulunan bios sürümü bu işlemciden önce.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı