Yeni alınan RX 6750 XT ekran kartı düşük FPS veriyor

MSI RX 6750 XT.

Vallaha ekran kartının bozuk olduğuna inanmak istemedim o günümü Full testlerle araştırmayla geçirdim. Ama imkansız kanka GTX 1660 Apex Legends ultrada 150 FPS görüyor adam benim ekran kartı 100'ü geçmiyor.

Dediğin gibi resmi satıcı da olsa aşırı ucuz bir şey varsa tam tersi alınmaması lazım bir de aldıktan sonra aynı satıcının yorumlarına baktım diğerlerininde bozuk çıkmış hatta biri 3 ke falan yenisini göndertmiş sorun düzelmemiş.

Senin bütçen ne kadar bir tane ekran kartı önereceğim.

Bu olaydan sonra vazgeçtim ekran kartı almak için biraz daha bekleyeceğim sağlam bir şey almak için para biriktirmek lazım şöyle bir RTX 4070 falan.

Konuyu bastan sona okudum. Olanlar icin uzuldum ancak saçma yorumlar yapmışsınız.
6750XT, 4070 Ti ile denk değil.
6750XT'nin muadili 30K'lik kartlar değil.
6700XT'yi 17K'ya alan arkadas kaziklanmis. 6750XT'nin fiyati 12.5K-14K arasi degisiyor ortalama. Basit bir Google araması ile bunu anlamak mümkün ancak direkt çakma kart demiş ne alakaysa.
Konunun AMD ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. AMD ile alakası olsaydı bütün 6750XT'lerde olurdu. (bkz. herkesin konuştuğu aslında bir şey bilmediği "WattMan" hataları).

@GFYT @Marix Sizin konu hakkindaki fikirleriniz nedir hocamlar? Benim aklima hicbir sey gelmiyor.

Hocam ben hazır sistem aldım o zamanki fiyatı 17k filandı 20k ya aldım sistemi.

Çok yoruma gerek yok, basit bir sürücü sorunu, format atılıp çözülebilirdi.

Formatlık bir durum yoktu eğer sürücü ile bir problem olsaydı bir şekilde gün yüzüne çıkardı.
Ayrıca bir ekran kartı takıldı diye bilgisayara komple format atmak bayağı külfet bir durum gibi gözüküyor bütün hesaplar ve onlarca dosya ve mazi gidecekti. Ki boşuna atmış olacaktım çünkü kart %100 bozuktu çünkü özürlerini iletip iademi onayladılar. Bu da bozuk olduğunu kabul etmiş oldukları anlamına geliyor.

Format sorunu çözerdi, ilk defa başımıza gelmiyor, külfet olması sizin sorununuz, iki NVIDIA kart arasında geçiş yapıldığında bile format gerekebiliyor, müşteri memnuyeti açısından kabul edip iade alırlar, bu bozuk olduğu anlamına gelmez.

Yanlış söylemiş olabilirim muadili 4060 Ti diye biliyorum.
Ayrıca fiyatı 12.5 -14K olan kartlar merdiven altı saçma sapan markaların çıkardığı.
Ekran kartları örneğin: PowerColor, Sapphire gibi.
Kart çakma değil sadece bozuktu çünkü satıcı resmi Hepsiburada hesabının ta kendisi.
Böyle bir topa girmezler.
Konunun AMD ile olan tek ilgisi ekran kartının bozuk çıkma olasılığı AMD de çok çok daha yüksek. Ve ayrıca internette yaptığım araştırmalara göre RX serisi ekran kartlarının yarısından çoğu bozuk aynı durumu yaşayan başka insanlarda varmış. Yani AMD bütün AMD 6750 XT'lerde olmasa bile hatrı sayılabilecek çoğunlukta bozuk olanları var.
Son olarak WattMan hataları bayağı eskiymiş diye duydum güncel kartlarda olabileceğini sanmıyorum.

Varsayımın için teşekkürler ancak ürün bozuktu teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…