Yeni alınan RX 6750 XT ekran kartı düşük FPS veriyor

Yanlış söylemiş olabilirim muadili 4060 Ti diye biliyorum.
Ayrıca fiyatı 12.5 -14K olan kartlar merdiven altı saçma sapan markaların çıkardığı.
Ekran kartları örneğin: PowerColor, Sapphire gibi.
Kart çakma değil sadece bozuktu çünkü satıcı resmi Hepsiburada hesabının ta kendisi.
Böyle bir topa girmezler.
Konunun AMD ile olan tek ilgisi ekran kartının bozuk çıkma olasılığı AMD de çok çok daha yüksek. Ve ayrıca internette yaptığım araştırmalara göre RX serisi ekran kartlarının yarısından çoğu bozuk aynı durumu yaşayan başka insanlarda varmış. Yani AMD bütün AMD 6750 XT'lerde olmasa bile hatrı sayılabilecek çoğunlukta bozuk olanları var.
Son olarak WattMan hataları bayağı eskiymiş diye duydum güncel kartlarda olabileceğini sanmıyorum.

Varsayımın için teşekkürler ancak ürün bozuktu teşekkür ederim.
Powercolor, Sapphire gibi markalara merdiven altı demek... Yani bu saatten sonra ne anlatsam boş. Gayet bilgili hocalarim da burada yardim etmeye calisiyor, bir bildikleri var ki söylüyorlar ancak siz varsayim diyorsunuz biraz mantiksiz değil mi yorumunuz ve tutumunuz?
Ayrıca kartın düşük FPS vermesiyle bozuk olmasi pek olasi bir durum değil yanlis degilsem.

PowerColor, Sapphire gibi markalara merdiven altı demek... Yani bu saatten sonra ne anlatsam boş. Gayet bilgili hocalarim da burada yardim etmeye calisiyor, bir bildikleri var ki söylüyorlar ancak siz varsayim diyorsunuz biraz mantiksiz değil mi yorumunuz ve tutumunuz?
Ayrıca kartın düşük FPS vermesiyle bozuk olmasi pek olasi bir durum değil yanlış degilsem.

Ekran kartı vermesi gereken FPS değerlerini vermiyordu. Bariz bir şekilde bariz oyunlarda aşırı olacak şekilde geri kalıyordu. PowerColor, Sapphire markaları MSI ASUS Gigabyte markalarına nazaran çok bilindik ve önerilen markalar değiller. Yani en azından bana önerilmedi. Son olarak dünden beri bu konuya çözüm bulabilmek adına sağ olsun arkadaşlar çok yardımcı oldular. Kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum. Bunun sonucunda kartı iade ettim ve bu konuda burada kapandı. Dolayısıyla bundan sonra atılacak yorumlarda şunu yapsan olurdu bunu yapsan olabilirdi gibi söylemler sadece varsayım olarak geçer. Çünkü zaten bu durumu bir sonuca bağladık. Dediğim gibi yardımlarınız için tekrar teşekkürler iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı