M medzy Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #1 Başlıkta yazdığı gibi PC bugün geldi fakat bi süre kullanınca dönüp kapanıyor. Ekran kartı: RX 6800XT, işlemci i5 9400F
Başlıkta yazdığı gibi PC bugün geldi fakat bi süre kullanınca dönüp kapanıyor. Ekran kartı: RX 6800XT, işlemci i5 9400F
rweXt Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #21 Sistem darboğaz canavarı fakat arkadaş sistem hemen kapanıyor demiş ne kadar darboğaz olsa da masaüstüne görüntü gelmesi lazım sıcaklık kontrolu yap. Artı 0 Eksi
Sistem darboğaz canavarı fakat arkadaş sistem hemen kapanıyor demiş ne kadar darboğaz olsa da masaüstüne görüntü gelmesi lazım sıcaklık kontrolu yap.
KS KS M medzy Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #22 56136 dedi: Trendyol olmasına imkanı yok Trendyol satıcılarının RX 6800 XT satmaları için daha 20 seneleri var. Büyük ihtimale senden önceki sahibi 4K monitör ile kullanıyordu. Belki 4K monitör ile darboğazı belli oranda azaltabilirsin. Genişletmek için tıkla... Monitör Samsung Odyssey G3. rweXt dedi: Sistem darboğaz canavarı fakat arkadaş sistem hemen kapanıyor demiş ne kadar darboğaz olsa da masaüstüne görüntü gelmesi lazım sıcaklık kontrolu yap. Genişletmek için tıkla... Hemen kapanmıyor aslında açıyorum, örneğin az önce Epic Games kuruyordum dondu kapandı. Sıcaklar 29 30 civarlarında sürekli. Artı 0 Eksi
56136 dedi: Trendyol olmasına imkanı yok Trendyol satıcılarının RX 6800 XT satmaları için daha 20 seneleri var. Büyük ihtimale senden önceki sahibi 4K monitör ile kullanıyordu. Belki 4K monitör ile darboğazı belli oranda azaltabilirsin. Genişletmek için tıkla... Monitör Samsung Odyssey G3. rweXt dedi: Sistem darboğaz canavarı fakat arkadaş sistem hemen kapanıyor demiş ne kadar darboğaz olsa da masaüstüne görüntü gelmesi lazım sıcaklık kontrolu yap. Genişletmek için tıkla... Hemen kapanmıyor aslında açıyorum, örneğin az önce Epic Games kuruyordum dondu kapandı. Sıcaklar 29 30 civarlarında sürekli.
rweXt Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #23 medzy dedi: Monitör Samsung Odyssey g3. Hemen kapanmıyor aslında açıyorum, örneğin az önce Epic Games kuruyordum dondu kapandı. Sıcaklar 29 30 civarlarında sürekli. Genişletmek için tıkla... PSU kaç watt PSU problemi olabilir test edin. Artı 0 Eksi
medzy dedi: Monitör Samsung Odyssey g3. Hemen kapanmıyor aslında açıyorum, örneğin az önce Epic Games kuruyordum dondu kapandı. Sıcaklar 29 30 civarlarında sürekli. Genişletmek için tıkla... PSU kaç watt PSU problemi olabilir test edin.
KS KS M medzy Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #24 rweXt dedi: PSU kaç watt PSU problemi olabilir test edin. Genişletmek için tıkla... O bilgileri nasıl öğrenecegim hakkında hiçbir fikrim yok, birkaç saattir sorunsuz calısıyor. Artı 0 Eksi
rweXt dedi: PSU kaç watt PSU problemi olabilir test edin. Genişletmek için tıkla... O bilgileri nasıl öğrenecegim hakkında hiçbir fikrim yok, birkaç saattir sorunsuz calısıyor.
rweXt Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #25 medzy dedi: O bilgileri nasıl öğrenecegim hakkında hiçbir fikrim yok, birkaç saattir sorunsuz calısıyor. Genişletmek için tıkla... Kasadaki PSU'nun etiketinde yazar ama problem yoksa şu an kurcalamayın kalsın. Artı 0 Eksi
medzy dedi: O bilgileri nasıl öğrenecegim hakkında hiçbir fikrim yok, birkaç saattir sorunsuz calısıyor. Genişletmek için tıkla... Kasadaki PSU'nun etiketinde yazar ama problem yoksa şu an kurcalamayın kalsın.
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.982 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #26 OCCT ile Power testi yapmayı deneyin PSU'da olabilir sorun. Artı 0 Eksi