pc fps arttırma
Hectopat
Dün Xbox Series S aldım fakat oyunlar akıcı değil ve oyunların grafikleri çok kötü.
Oynadığım oyun Tomb Raider bir de Batman Arkham Knight 30 FPS gibiydi sanki Teknosa'dan aldım televizyon kullanıyorum 4K denedim ilk de fakat başka çözünürlükte de kasıyor.
Oyun yeni nesil güncelleme almadı. One optimizasyonu ile çalışıyorSeries S zaten böyle. Hele bir de 4K çözünürlükte kasar. RDR2'de Valentine'a ilk gittiğimde kasmasına çok şaşırmıştım.
RDR 2 , Xbox One a çıktığı için 30 fps yeni nesil güncellemeside almadı , o yüzden bu sonuçlar normal.Series S zaten böyle. Hele bir de 4K çözünürlükte kasar. RDR2'de Valentine'a ilk gittiğimde kasmasına çok şaşırmıştım.
Bazı oyunlarda ise FPS Boost özelliği ile 60 fps e çıkarılabiliyor . Listeye bakmak için Xbox FPS Boost Games olarak aratırsan destekleyen eski oyunları bulabilirsin.Eski oyunlar 30 fps sabit bildiğim kadarıyla yani Series X de alsan aynı fps değeri olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.