T tunasimsek0 Femtopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 50 13 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar yeni PC aldım ve bilgisayar açılırken klavye çalışmıyor sadece Windows'tayken çalışıyor. Bunun sebebini bilen var mı? BIOS'a bile giremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023
Arkadaşlar yeni PC aldım ve bilgisayar açılırken klavye çalışmıyor sadece Windows'tayken çalışıyor. Bunun sebebini bilen var mı? BIOS'a bile giremiyorum.
KS KS T tunasimsek0 Femtopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 50 13 Kasım 2023 #11 Maxtoric dedi: Nasıl yok? Konuda Windows açılıyor dediniz ama? Genişletmek için tıkla... Konuyu açarken açılıyordu ama artık açılmıyor Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Nasıl yok? Konuda Windows açılıyor dediniz ama? Genişletmek için tıkla... Konuyu açarken açılıyordu ama artık açılmıyor
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.286 Makaleler 3 Çözümler 84 13 Kasım 2023 #12 tunasimsek0 dedi: Konuyu açarken açılıyordu ama artık açılmıyor Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman, BIOS pilini çıkarın ve 15 Dakika böyle bekleyin. Sonra tekrar takın. Artı 0 Eksi
tunasimsek0 dedi: Konuyu açarken açılıyordu ama artık açılmıyor Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman, BIOS pilini çıkarın ve 15 Dakika böyle bekleyin. Sonra tekrar takın.
KS KS T tunasimsek0 Femtopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 50 13 Kasım 2023 #13 Maxtoric dedi: Tamam o zaman, BIOS pilini çıkarın ve 15 dakika böyle bekleyin. Sonra tekrar takın. Genişletmek için tıkla... Maxtoric dedi: Tamam o zaman, BIOS pilini çıkarın ve 15 dakika böyle bekleyin. Sonra tekrar takın. Genişletmek için tıkla... BIOS pilinin yeri nerede ve tornavida lazım mı? Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Tamam o zaman, BIOS pilini çıkarın ve 15 dakika böyle bekleyin. Sonra tekrar takın. Genişletmek için tıkla... Maxtoric dedi: Tamam o zaman, BIOS pilini çıkarın ve 15 dakika böyle bekleyin. Sonra tekrar takın. Genişletmek için tıkla... BIOS pilinin yeri nerede ve tornavida lazım mı?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.286 Makaleler 3 Çözümler 84 13 Kasım 2023 #14 tunasimsek0 dedi: BIOS pilinin yeri nerede ve tornavida lazım mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım bu konuya hakim değilsiniz. Peki dinleyin. Kasayı sökün ve bana fotoğrafını atın. Bazı ekran kartları BIOS pilini kaplıyor. Artı 0 Eksi
tunasimsek0 dedi: BIOS pilinin yeri nerede ve tornavida lazım mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım bu konuya hakim değilsiniz. Peki dinleyin. Kasayı sökün ve bana fotoğrafını atın. Bazı ekran kartları BIOS pilini kaplıyor.
KS KS T tunasimsek0 Femtopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 50 13 Kasım 2023 #15 Maxtoric dedi: Sanırım bu konuya hakim değilsiniz. Peki dinleyin. Kasayı sökün ve bana fotoğrafını atın. Bazı ekran kartları BIOS pilini kaplıyor. Genişletmek için tıkla... Ve ben söylemeyi unuttum Windows 8.1'den 10a geçerken PC'yi yeniden başlatmıştı sonra böyle kaldı ve elimde Windows 10 flashı var. Maxtoric dedi: Sanırım bu konuya hakim değilsiniz. Peki dinleyin. Kasayı sökün ve bana fotoğrafını atın. Bazı ekran kartları BIOS pilini kaplıyor. Genişletmek için tıkla... Yani klavye sorununu giderebilirsek gerisin halledebilirim. Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Sanırım bu konuya hakim değilsiniz. Peki dinleyin. Kasayı sökün ve bana fotoğrafını atın. Bazı ekran kartları BIOS pilini kaplıyor. Genişletmek için tıkla... Ve ben söylemeyi unuttum Windows 8.1'den 10a geçerken PC'yi yeniden başlatmıştı sonra böyle kaldı ve elimde Windows 10 flashı var. Maxtoric dedi: Sanırım bu konuya hakim değilsiniz. Peki dinleyin. Kasayı sökün ve bana fotoğrafını atın. Bazı ekran kartları BIOS pilini kaplıyor. Genişletmek için tıkla... Yani klavye sorununu giderebilirsek gerisin halledebilirim.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.286 Makaleler 3 Çözümler 84 13 Kasım 2023 #16 tunasimsek0 dedi: Ve ben söylemeyi unuttum Windows 8.1'den 10a geçerken PC'yi yeniden başlatmıştı sonra böyle kaldı ve elimde Windows 10 flashı var. Yani klavye sorununu giderebilirsek gerisin halledebilirim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal çözülür. Şimdi bana kasanın içini gösterin ki nasıl işlem yapacağınızı anlatabileyim. Artı 0 Eksi
tunasimsek0 dedi: Ve ben söylemeyi unuttum Windows 8.1'den 10a geçerken PC'yi yeniden başlatmıştı sonra böyle kaldı ve elimde Windows 10 flashı var. Yani klavye sorununu giderebilirsek gerisin halledebilirim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal çözülür. Şimdi bana kasanın içini gösterin ki nasıl işlem yapacağınızı anlatabileyim.
KS KS T tunasimsek0 Femtopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 50 13 Kasım 2023 #17 Maxtoric dedi: Büyük ihtimal çözülür. Şimdi bana kasanın içini gösterin ki nasıl işlem yapacağınızı anlatabileyim. Genişletmek için tıkla... İçine açıp gösterdimde nasıl halledeceksiniz? Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Büyük ihtimal çözülür. Şimdi bana kasanın içini gösterin ki nasıl işlem yapacağınızı anlatabileyim. Genişletmek için tıkla... İçine açıp gösterdimde nasıl halledeceksiniz?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.286 Makaleler 3 Çözümler 84 13 Kasım 2023 #18 tunasimsek0 dedi: İçine açıp gösterdimde nasıl halledeceksiniz? Genişletmek için tıkla... Sırt roketi ile uçmayacağıma göre, yapmanız gerekenleri anlatacağım. Artı 0 Eksi
tunasimsek0 dedi: İçine açıp gösterdimde nasıl halledeceksiniz? Genişletmek için tıkla... Sırt roketi ile uçmayacağıma göre, yapmanız gerekenleri anlatacağım.
KS KS T tunasimsek0 Femtopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 50 13 Kasım 2023 #19 Maxtoric dedi: Sırt roketi ile uçmayacağıma göre, yapmanız gerekenleri anlatacağım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Maxtoric dedi: Sırt roketi ile uçmayacağıma göre, yapmanız gerekenleri anlatacağım. Genişletmek için tıkla... Bir şey demiycek misiniz? Son düzenleme: 13 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Sırt roketi ile uçmayacağıma göre, yapmanız gerekenleri anlatacağım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Maxtoric dedi: Sırt roketi ile uçmayacağıma göre, yapmanız gerekenleri anlatacağım. Genişletmek için tıkla... Bir şey demiycek misiniz?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.286 Makaleler 3 Çözümler 84 13 Kasım 2023 #20 tunasimsek0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir şey demiycek misiniz? Genişletmek için tıkla... Daha soldan çekebilir misiniz? Maxtoric dedi: Daha soldan çekebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ve ekran kartının altından. Pil orda olmalı. Son düzenleme: 13 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
tunasimsek0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir şey demiycek misiniz? Genişletmek için tıkla... Daha soldan çekebilir misiniz? Maxtoric dedi: Daha soldan çekebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ve ekran kartının altından. Pil orda olmalı.