T tunasimsek0 Femtopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 50 13 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar yeni PC aldım ve bilgisayar açılırken klavye çalışmıyor sadece Windows'tayken çalışıyor. Bunun sebebini bilen var mı? BIOS'a bile giremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023
Arkadaşlar yeni PC aldım ve bilgisayar açılırken klavye çalışmıyor sadece Windows'tayken çalışıyor. Bunun sebebini bilen var mı? BIOS'a bile giremiyorum.
KS KS T tunasimsek0 Femtopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 50 13 Kasım 2023 #21 Maxtoric dedi: Daha soldan çekebilir misiniz? Ve ekran kartının altından. Pil orada olmalı. Genişletmek için tıkla... Şimdi satıcıya sordum ben PS2 klavye kullanıyordum çalışıyordu dedi ben PS2 klavye kullanmıyorum ondan olabilir mi? Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Daha soldan çekebilir misiniz? Ve ekran kartının altından. Pil orada olmalı. Genişletmek için tıkla... Şimdi satıcıya sordum ben PS2 klavye kullanıyordum çalışıyordu dedi ben PS2 klavye kullanmıyorum ondan olabilir mi?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.286 Makaleler 3 Çözümler 84 13 Kasım 2023 #22 tunasimsek0 dedi: Şimdi satıcıya sordum ben PS2 klavye kullanıyordum çalışıyordu dedi ben PS2 klavye kullanmıyorum ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır klavye ile alakası olabilir ama sanmıyorum. Anakart eski olduğu için Fastboot olmayabilir. Başka bir klavye ile deneme fırsatınız oldu mu? Artı 0 Eksi
tunasimsek0 dedi: Şimdi satıcıya sordum ben PS2 klavye kullanıyordum çalışıyordu dedi ben PS2 klavye kullanmıyorum ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır klavye ile alakası olabilir ama sanmıyorum. Anakart eski olduğu için Fastboot olmayabilir. Başka bir klavye ile deneme fırsatınız oldu mu?
KS KS T tunasimsek0 Femtopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 50 13 Kasım 2023 #23 Maxtoric dedi: Hayır klavye ile alakası olabilir ama sanmıyorum. Anakart eski olduğu için Fastboot olmayabilir. Başka bir klavye ile deneme fırsatınız oldu mu? Genişletmek için tıkla... Olmadı. Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Hayır klavye ile alakası olabilir ama sanmıyorum. Anakart eski olduğu için Fastboot olmayabilir. Başka bir klavye ile deneme fırsatınız oldu mu? Genişletmek için tıkla... Olmadı.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.286 Makaleler 3 Çözümler 84 13 Kasım 2023 #24 tunasimsek0 dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Peki bir sorum var BIOS'a girmek için hangi tuşa nasıl basıyorsunuz? Artı 0 Eksi
tunasimsek0 dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Peki bir sorum var BIOS'a girmek için hangi tuşa nasıl basıyorsunuz?
KS KS T tunasimsek0 Femtopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 50 13 Kasım 2023 #25 Maxtoric dedi: Peki bir sorum var BIOS'a girmek için hangi tuşa nasıl basıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Delete'ye basmam gerekiyor ama basmasamda F1 for BIOS setup diyor yani BIOS kurulu bile değil galiba. Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Peki bir sorum var BIOS'a girmek için hangi tuşa nasıl basıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Delete'ye basmam gerekiyor ama basmasamda F1 for BIOS setup diyor yani BIOS kurulu bile değil galiba.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.286 Makaleler 3 Çözümler 84 13 Kasım 2023 #26 tunasimsek0 dedi: Delete'ye basmam gerekiyor ama basmasamda F1 for BIOS setup diyor yani BIOS kurulu bile değil galiba. Genişletmek için tıkla... Anakarta göre değişiklik gösteriyor. F1 basın bakalım. Artı 0 Eksi
tunasimsek0 dedi: Delete'ye basmam gerekiyor ama basmasamda F1 for BIOS setup diyor yani BIOS kurulu bile değil galiba. Genişletmek için tıkla... Anakarta göre değişiklik gösteriyor. F1 basın bakalım.
KS KS T tunasimsek0 Femtopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 50 13 Kasım 2023 #27 Maxtoric dedi: Anakarta göre değişiklik gösteriyor. F1 basın bakalım. Genişletmek için tıkla... Yani ben sabahtan beri klavye çalışmıyor diyorum sizce benim aklıma F1'e basmak gelmedimi. Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Anakarta göre değişiklik gösteriyor. F1 basın bakalım. Genişletmek için tıkla... Yani ben sabahtan beri klavye çalışmıyor diyorum sizce benim aklıma F1'e basmak gelmedimi.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.286 Makaleler 3 Çözümler 84 13 Kasım 2023 #28 tunasimsek0 dedi: Yani ben sabahtan beri klavye çalışmıyor diyorum sizce benim aklıma F1'e basmak gelmedimi. Genişletmek için tıkla... Ya başka klavye takacaksınız ya da BIOS resetleyeceksiniz. Başka yolu yok. Direk güç vermiyor olmalı klavyeye. Artı 0 Eksi
tunasimsek0 dedi: Yani ben sabahtan beri klavye çalışmıyor diyorum sizce benim aklıma F1'e basmak gelmedimi. Genişletmek için tıkla... Ya başka klavye takacaksınız ya da BIOS resetleyeceksiniz. Başka yolu yok. Direk güç vermiyor olmalı klavyeye.
KS KS T tunasimsek0 Femtopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 50 13 Kasım 2023 #29 Maxtoric dedi: Ya başka klavye takacaksınız ya da BIOS resetleyeceksiniz. Başka yolu yok. Direk güç vermiyor olmalı klavyeye. Genişletmek için tıkla... Klavye RGB ve bir tuşa basınca ışık yanıp sönüyor hemen ve hiçbir şey olmuyor. Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Ya başka klavye takacaksınız ya da BIOS resetleyeceksiniz. Başka yolu yok. Direk güç vermiyor olmalı klavyeye. Genişletmek için tıkla... Klavye RGB ve bir tuşa basınca ışık yanıp sönüyor hemen ve hiçbir şey olmuyor.