harun_pc Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 PC açıkken durduk yere kendiliğinden kapandı açılmıyor. 3 gün oldu daha fişe takıyorum garip bir elektrik sesi geliyor sonra tuşa basıyorum. 1 saniyeliğine fan dönüyor ardından duruyor ve herhangi bir tepki kalmıyor sadece üstteki mavi ışık yanıyor.
PC açıkken durduk yere kendiliğinden kapandı açılmıyor. 3 gün oldu daha fişe takıyorum garip bir elektrik sesi geliyor sonra tuşa basıyorum. 1 saniyeliğine fan dönüyor ardından duruyor ve herhangi bir tepki kalmıyor sadece üstteki mavi ışık yanıyor.
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.047 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #2 PSU kablolarını kontrol et. Artı 0 Eksi
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #3 harun_pc dedi: PC açıkken durduk yere kendiliğinden kapandı açılmıyor. 3 gün oldu daha fişe takıyorum garip bir elektrik sesi geliyor sonra tuşa basıyorum. 1 saniyeliğine fan dönüyor ardından duruyor ve herhangi bir tepki kalmıyor sadece üstteki mavi ışık yanıyor. Genişletmek için tıkla... Gücü kes, BIOS pilini sök 30sn bekle geri tak start ver. Artı 0 Eksi
harun_pc dedi: PC açıkken durduk yere kendiliğinden kapandı açılmıyor. 3 gün oldu daha fişe takıyorum garip bir elektrik sesi geliyor sonra tuşa basıyorum. 1 saniyeliğine fan dönüyor ardından duruyor ve herhangi bir tepki kalmıyor sadece üstteki mavi ışık yanıyor. Genişletmek için tıkla... Gücü kes, BIOS pilini sök 30sn bekle geri tak start ver.
KS KS harun_pc Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #4 684918 dedi: PSU kablolarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, kasayi açamıyorum ama o sıkıntı garanti gider belki. Artı 0 Eksi
684918 dedi: PSU kablolarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, kasayi açamıyorum ama o sıkıntı garanti gider belki.
KaptanKrem Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 482 Çözümler 1 26 Ağustos 2023 #5 harun_pc dedi: PC açıkken durduk yere kendiliğinden kapandı açılmıyor. 3 gün oldu daha fişe takıyorum garip bir elektrik sesi geliyor sonra tuşa basıyorum. 1 saniyeliğine fan dönüyor ardından duruyor ve herhangi bir tepki kalmıyor sadece üstteki mavi ışık yanıyor. Genişletmek için tıkla... Aldığınız yeri arayın. Artı 0 Eksi
harun_pc dedi: PC açıkken durduk yere kendiliğinden kapandı açılmıyor. 3 gün oldu daha fişe takıyorum garip bir elektrik sesi geliyor sonra tuşa basıyorum. 1 saniyeliğine fan dönüyor ardından duruyor ve herhangi bir tepki kalmıyor sadece üstteki mavi ışık yanıyor. Genişletmek için tıkla... Aldığınız yeri arayın.
KS KS harun_pc Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #6 KaptanKrem dedi: Aldığınız yeri arayın. Genişletmek için tıkla... İtopya'dan aldık destek talebi olusturdumda bilinen bir hataysa düzeltebilirim belki diye yazayım dedim Artı 0 Eksi
KaptanKrem dedi: Aldığınız yeri arayın. Genişletmek için tıkla... İtopya'dan aldık destek talebi olusturdumda bilinen bir hataysa düzeltebilirim belki diye yazayım dedim
Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #7 PSU tuşuna bastinmi. Artı 0 Eksi
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #8 harun_pc dedi: Tamamdır hocam, kasayi açamıyorum ama o sıkıntı garanti gider belki. Genişletmek için tıkla... Kasayı gayette açarsın. hiçbir firma upgrade ve firma hatalarından senin garantini kesemez. 436078 dedi: Gücü kes, BIOS pilini sök 30sn bekle geri tak start ver. Genişletmek için tıkla... Sakalı olmayanın sözü dinlenmiyor diyeceğim ppde sakal var dinlesen be hocam Artı 0 Eksi
harun_pc dedi: Tamamdır hocam, kasayi açamıyorum ama o sıkıntı garanti gider belki. Genişletmek için tıkla... Kasayı gayette açarsın. hiçbir firma upgrade ve firma hatalarından senin garantini kesemez. 436078 dedi: Gücü kes, BIOS pilini sök 30sn bekle geri tak start ver. Genişletmek için tıkla... Sakalı olmayanın sözü dinlenmiyor diyeceğim ppde sakal var dinlesen be hocam
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.047 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #9 harun_pc dedi: İtopya'dan aldık destek talebi olusturdumda bilinen bir hataysa düzeltebilirim belki diye yazayım dedim Genişletmek için tıkla... Garantilik bir durum yok. Herhangi bir donanımsal sıkıntı varsa şu an tüm yasal haklarını kullanabilirsin firmaya karşı ayrıca, korkmana gerek yok. Artı 0 Eksi
harun_pc dedi: İtopya'dan aldık destek talebi olusturdumda bilinen bir hataysa düzeltebilirim belki diye yazayım dedim Genişletmek için tıkla... Garantilik bir durum yok. Herhangi bir donanımsal sıkıntı varsa şu an tüm yasal haklarını kullanabilirsin firmaya karşı ayrıca, korkmana gerek yok.
KS KS harun_pc Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #10 436078 dedi: Kasayı gayet de açarsın. Hiçbir firma upgrade ve firma hatalarından senin garantini kesemez. Sakalı olmayanın sözü dinlenmiyor diyeceğim ppde sakal var dinlesen be hocam Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam onu deniyordum, BIOS'u söktüm bekledim 1-1.5 dk ayni Artı 0 Eksi
436078 dedi: Kasayı gayet de açarsın. Hiçbir firma upgrade ve firma hatalarından senin garantini kesemez. Sakalı olmayanın sözü dinlenmiyor diyeceğim ppde sakal var dinlesen be hocam Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam onu deniyordum, BIOS'u söktüm bekledim 1-1.5 dk ayni