harun_pc Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 PC açıkken durduk yere kendiliğinden kapandı açılmıyor. 3 gün oldu daha fişe takıyorum garip bir elektrik sesi geliyor sonra tuşa basıyorum. 1 saniyeliğine fan dönüyor ardından duruyor ve herhangi bir tepki kalmıyor sadece üstteki mavi ışık yanıyor.
PC açıkken durduk yere kendiliğinden kapandı açılmıyor. 3 gün oldu daha fişe takıyorum garip bir elektrik sesi geliyor sonra tuşa basıyorum. 1 saniyeliğine fan dönüyor ardından duruyor ve herhangi bir tepki kalmıyor sadece üstteki mavi ışık yanıyor.
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.328 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #11 harun_pc dedi: Estağfurullah hocam onu deniyordum, BIOS'u söktüm bekledim 1-1.5 dk ayni Genişletmek için tıkla... anakart üzerinde CLR_CMOS veya CLR_RTC diye bir yazı görüyormusunuz? Artı 0 Eksi
harun_pc dedi: Estağfurullah hocam onu deniyordum, BIOS'u söktüm bekledim 1-1.5 dk ayni Genişletmek için tıkla... anakart üzerinde CLR_CMOS veya CLR_RTC diye bir yazı görüyormusunuz?
KS KS harun_pc Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #12 Finn03 dedi: PSU tuşuna bastinmi. Genişletmek için tıkla... PSU tuşundan kastınız kasayı açma tuşuysa çok kez bastım. 436078 dedi: Anakart üzerinde CLR_CMOS veya clr_rtc diye bir yazı görüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Dikkatli bakmam lazım hocam birsaniye. Artı 0 Eksi
Finn03 dedi: PSU tuşuna bastinmi. Genişletmek için tıkla... PSU tuşundan kastınız kasayı açma tuşuysa çok kez bastım. 436078 dedi: Anakart üzerinde CLR_CMOS veya clr_rtc diye bir yazı görüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Dikkatli bakmam lazım hocam birsaniye.
Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #13 harun_pc dedi: PSU tuşundan kastınız kasayı açma tuşuysa çok kez bastım. Genişletmek için tıkla... Kasanin arkasindan güç verdinmi, kablolari kontrol ettinmi gibi bir sürü sebep. Artı 0 Eksi
harun_pc dedi: PSU tuşundan kastınız kasayı açma tuşuysa çok kez bastım. Genişletmek için tıkla... Kasanin arkasindan güç verdinmi, kablolari kontrol ettinmi gibi bir sürü sebep.
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.328 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #14 harun_pc dedi: PSU tuşundan kastınız kasayı açma tuşuysa çok kez bastım. Genişletmek için tıkla... Çift kanal ram ise slotları değiştirmeyi dene. tek kanalsa 2. slota tak oyna ramlerle ama dikkatli ol. GPUnun güç pinleri bağlımı kontrol et. Finn03 dedi: Kasanin arkasindan güç verdinmi, Genişletmek için tıkla... Vermese fan 1 saniyeyi bırak milisaniye dönmez anakart çok harcadığından dolayı gram elektrik kalmayacağından ötürü. Artı 0 Eksi
harun_pc dedi: PSU tuşundan kastınız kasayı açma tuşuysa çok kez bastım. Genişletmek için tıkla... Çift kanal ram ise slotları değiştirmeyi dene. tek kanalsa 2. slota tak oyna ramlerle ama dikkatli ol. GPUnun güç pinleri bağlımı kontrol et. Finn03 dedi: Kasanin arkasindan güç verdinmi, Genişletmek için tıkla... Vermese fan 1 saniyeyi bırak milisaniye dönmez anakart çok harcadığından dolayı gram elektrik kalmayacağından ötürü.
KS KS harun_pc Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #15 436078 dedi: Çift kanal RAM ise slotları değiştirmeyi dene. Tek kanalsa 2. slota tak oyna RAM'lerle ama dikkatli ol. GPU'nun güç pinleri bağlımı kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım gözle görülür bir şey fark etmedim fazlada uğraşmak istemiyorum daha fazla bozarım diye yardımlarınız için teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
436078 dedi: Çift kanal RAM ise slotları değiştirmeyi dene. Tek kanalsa 2. slota tak oyna RAM'lerle ama dikkatli ol. GPU'nun güç pinleri bağlımı kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım gözle görülür bir şey fark etmedim fazlada uğraşmak istemiyorum daha fazla bozarım diye yardımlarınız için teşekkürler hocam.
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.328 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #16 harun_pc dedi: Hocam baktım gözle görülür bir şey fark etmedim fazlada uğraşmak istemiyorum daha fazla bozarım diye yardımlarınız için teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Uğraşna hocam geri gönderme vs. az ramlerle oyna olmazsa naparsan et hocam. Artı 0 Eksi
harun_pc dedi: Hocam baktım gözle görülür bir şey fark etmedim fazlada uğraşmak istemiyorum daha fazla bozarım diye yardımlarınız için teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Uğraşna hocam geri gönderme vs. az ramlerle oyna olmazsa naparsan et hocam.
KS KS harun_pc Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #17 436078 dedi: Çift kanal RAM ise slotları değiştirmeyi dene. Tek kanalsa 2. slota tak oyna RAM'lerle ama dikkatli ol. GPU'nun güç pinleri bağlımı kontrol et. Vermese fan 1 saniyeyi bırak milisaniye dönmez anakart çok harcadığından dolayı gram elektrik kalmayacağından ötürü. Genişletmek için tıkla... Başka bir arkadaş şey dedi bir parçada sorun olabilir anakart korumaya alıyor kendini dedi. Artı 0 Eksi
436078 dedi: Çift kanal RAM ise slotları değiştirmeyi dene. Tek kanalsa 2. slota tak oyna RAM'lerle ama dikkatli ol. GPU'nun güç pinleri bağlımı kontrol et. Vermese fan 1 saniyeyi bırak milisaniye dönmez anakart çok harcadığından dolayı gram elektrik kalmayacağından ötürü. Genişletmek için tıkla... Başka bir arkadaş şey dedi bir parçada sorun olabilir anakart korumaya alıyor kendini dedi.
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.328 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #18 harun_pc dedi: Başka bir arkadaş şey dedi bir parçada sorun olabilir anakart korumaya alıyor kendini dedi. Genişletmek için tıkla... Arkadaş pentium D mi kullanıyor? xd Artı 0 Eksi
harun_pc dedi: Başka bir arkadaş şey dedi bir parçada sorun olabilir anakart korumaya alıyor kendini dedi. Genişletmek için tıkla... Arkadaş pentium D mi kullanıyor? xd
KaptanKrem Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 482 Çözümler 1 26 Ağustos 2023 #19 436078 dedi: Kasayı gayette açarsın. hiçbir firma upgrade ve firma hatalarından senin garantini kesemez. Sakalı olmayanın sözü dinlenmiyor diyeceğim ppde sakal var dinlesen be hocam Genişletmek için tıkla... Beğenmemenizin sebebi? Aldığı yeri arayıp bilgi alamasın mı? Artı 0 Eksi
436078 dedi: Kasayı gayette açarsın. hiçbir firma upgrade ve firma hatalarından senin garantini kesemez. Sakalı olmayanın sözü dinlenmiyor diyeceğim ppde sakal var dinlesen be hocam Genişletmek için tıkla... Beğenmemenizin sebebi? Aldığı yeri arayıp bilgi alamasın mı?
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.328 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #20 KaptanKrem dedi: Beğenmemenizin sebebi? Aldığı yeri arayıp bilgi alamasın mı? Genişletmek için tıkla... 1 2 manuel kontrol yapmadan sistemi geri götürme arama vs vs beğenmedim hocam. Rahatsızlığına gitti ise kusura bakma. Artı 0 Eksi
KaptanKrem dedi: Beğenmemenizin sebebi? Aldığı yeri arayıp bilgi alamasın mı? Genişletmek için tıkla... 1 2 manuel kontrol yapmadan sistemi geri götürme arama vs vs beğenmedim hocam. Rahatsızlığına gitti ise kusura bakma.