Yeni alınan sistem RDR2 oynadıktan sonra kapandı

ahmetkocakk

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
Rtx 4060
PC'yi yeni aldım 2-3 hafta oluyor az once RDR 2 oynarken kapandı bir anda şarjı bitmiş gibi ve şu an çalışmıyor şarj ışığı da yanmıyor 😂😂
Oturdum bakışıyorum farkli prizde denedim ama gene olmuyor şarj falan.
Sizce PC de mi problem adaptör de mi bir anda kapandi şarjı mı bitti?

PC'yi yeni aldım 2-3 hafta oluyor az once RDR 2 oynarken kapandı bir anda şarjı bitmiş gibi ve şu an çalışmıyor şarj ışığı da yanmıyor 😂😂
Laptop herhalde. Modeli nedir?
Batarya gitmiş olabilir. Bir süre şarjda bırak. Açılmaz ise bataryayı çıkart. Sonra şarja takıp açmayı dene bilgisayarı.

Prize takmadan mı oynadınız...

Laptop herhalde. Modeli nedir?
Batarya gitmiş olabilir. Bir süre şarjda bırak. Açılmaz ise bataryayı çıkart. Sonra şarja takıp açmayı dene bilgisayarı.
Lenovo LOQ 15IRX9 model bataryasi mevcut degil cikarip takamiyorum

Prize takmadan mı oynadınız...
Full prizdeydi cikartmiyorum asla model Lenovo LOQ 15IRX9 yaklasik 50 k verdim 2-3 hafta once

Lenovo LOQ 15IRX9 model bataryasi mevcut degil cikarip takamiyorum

Full prizdeydi cikartmiyorum asla model Lenovo LOQ 15IRX9 yaklasik 50 k verdim 2-3 hafta once
O halde sorun büyük ihtimalle bilgisayarda. Bataryası arka kasanın altında yer alıyor. Multimetreniz varsa ölçebilirsiniz adaptörü fakat dikkatli olun bilgisayara bağlanan yuvarlak kısımdan ölçün.

O halde sorun büyük ihtimalle bilgisayarda. Bataryası arka kasanın altında yer alıyor. Multimetreniz varsa ölçebilirsiniz adaptörü fakat dikkatli olun bilgisayara bağlanan yuvarlak kısımdan ölçün.
Maalesef yok ne yapicam bilmiyorum 2 haftalik bilgisayara ne olmuş olabilir teşhir ürünü de almadığıma eminim

Adaptörde bir sıkıntı var gibi gözükmüyor. Garip.
Yani en kotu ihtimalle iade edicem gibi gozukuyor bu da kullanici hatasina vs mi girer bilmiyorum sorunu da anlamis degilim

Dosya Ekleri

• IMG_6902.png
    IMG_6902.png
    71 KB · Görüntüleme: 31

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı