Çözüldü Yeni alınan sistem Wi-Fi ile internete bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hüseyin Yrkby

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel i9 13900K ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4080 TridentZ DDR5 cl 28 64GB asus tuf z790 plus wifi ASUS ROG STRIX LC II 360 asus tuf 120 fan ASUS TUF GAMING 1000G 1000W 80+ Gold PSU
Meslek
mekatronik mühendisi
Arkadaşlar satın aldığım bilgisayarı bugün Vatan Bilgisayar'dan teslim aldım lakin ne kabloyla ne de Wi-Fi ile internete bağlanmıyor. Realtek Ethernet driver falan kurmaya çalıştım, onda da Deep slep mood gibi uyarı verip kurmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Farklı bir PC'den anakart markanızın sitesine girerek anakart modelinizi bulun, burada Support veya Downloads gibi bir sekmede anakartınızın chipset driverları vardır. LAN driverını flash belleğe atıp yeni bilgisayara kurarsanız sorununuz çözülür büyük ihtimalle. Google'a direkt anakartınızın modeli ve drivers diye aratırsanız sizi direkt o sayfaya yönlendirir.
Arkadaşlar satın aldığım bilgisayarı bugün Vatan Bilgisayar'dan teslim aldım lakin ne kabloyla ne de Wi-Fi ile internete bağlanmıyor. Realtek Ethernet driver falan kurmaya çalıştım, onda da Deep slep mood gibi uyarı verip kurmadı.

Aynı sorun benim de başıma gelmişti, nasıl çözdüğümü unuttum vallahi.

Anakart desteklemiyorsa Wi-Fi olmaz Wi-Fi adaptörü alman lazım.

Wi-Fi'den kastı Wi-Fi adaptörü galiba yanlış değilsem.

Vatan Bilgisayar ile iletişime geçmek daha sağlıklı olacaktır. Wi-Fi'den bağlanmaması gibi durumlar olabiliyor. Ancak Ethernet kablosu ile bağlanmıyor olması enteresan. Kaldı ki driver kurmaya çalışmışsınız ancak kurulmamış bu durumda geriye format sıfırlamak dışında pek bir şey kalmıyor gibi gözüküyor. BIOS sorunu da olabiliyor.

Farklı bir PC'den anakart markanızın sitesine girerek anakart modelinizi bulun, burada Support veya Downloads gibi bir sekmede anakartınızın chipset driverları vardır. LAN driverını flash belleğe atıp yeni bilgisayara kurarsanız sorununuz çözülür büyük ihtimalle. Google'a direkt anakartınızın modeli ve drivers diye aratırsanız sizi direkt o sayfaya yönlendirir.

Çözüm
Farklı bir PC'den anakart markanızın sitesine girerek anakart modelinizi bulun, burada Support veya downloads gibi bir sekmede anakartınızın chipset driverları vardır. Lan driverını flash belleğe atıp yeni bilgisayara kurarsanız sorununuz çözülür büyük ihtimalle. Google'a direkt anakartınızın modeli ve drivers diye aratırsanız sizi direkt o sayfaya yönlendirir.

En son aklıma o gelmişti yaptım düzeldi, anakartin kendi driveri varmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı