Yeni alınan sisteme neler yapılmalı?

Afterburner indirecegim oyunlar icin o olur mu? Zaten sogutucu da var isinmaz diye dusunuyorum.

Senin tercihin ben pek kullanmıyorum. İlerleyen dönemde belki. Günümüz sistemleri çok üstün. Şu anki sistemleri zorlayan oyunlar pek yok. Elindeki sistem de böyle bir şey. Tercih meselesi.

Senin tercihin ben pek kullanmıyorum. İlerleyen dönemde belki. Günümüz sistemleri çok üstün. Şu anki sistemleri zorlayan oyunlar pek yok. Elindeki sistem de böyle bir şey. Tercih meselesi.
ram ayarini yukseltince bilgisayar acilmadi en basta sanirim 1x32 olmasindan kaynakliymis. Anakartin arkasindan sifirlayinca duzeldi sorun yaratir mi?

Bir de chipset guncellemesi falan varmis o nedir onu yapmak lazim mi?

RAM ayarini yukseltince bilgisayar acilmadi en basta sanirim 1x32 olmasindan kaynakliymis. Anakartin arkasindan sifirlayinca duzeldi sorun yaratir mi?

Bir de chipset guncellemesi falan varmis o nedir onu yapmak lazim mi?

Akrabam 32 GB tek RAM kullanıyor. 4090 sistem var pek bir sorun yaratmadı. Sanmıyorum sorun çıkacağını. Biraz beklediğin FPS'den bir tık daha düşük FPS olur oda önemsiz bir şey.

sicakliklara ne ile bakayim? Anakartin uzerinde 38 39 falan yaziyor da bu islemci sicakligi mi bilmiyorum?
Msi afterburner ve rtss. Recep BALTAŞ beyin çok basit anlatımlı videolu rehberleri var.
Yada ben anlamam böyle alengirikli işlerden dersen coreTemp işlemci için, görev yöneticisi ise GPU için, SSD sıcaklığı için de Kioxia’nın SSD utility isimli programı var var.

islemci icin guncelleme yapmam lazim mi?

bir de anakart guncellemesi lazim mi?

FurMark sonuclari iyi mi?
test.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı