Yeni alınan sisteme Windows 10 OEM Key kurmak

ozan kaya

Hectopat
Daha fazla  
1) Kinguin üzerinden satın alacağım Windows 10 Home OEM Key'i, tüm parçaları Vatan Bilgisayar'dan alınan sisteme USB bellek üzerinden yüklemem için nasıl bir yol izlemeliyim ?

ccc.jpg

Kurulumda USB flash sürücüyü seçerek işlemi tamamlamalı mıyım yoksa İSO şeklinde indirerek Recep abinin anlattığı şekilde UEFİ olarak mı yüklemeliyim ?

2) Kinguin üzerinden satın alacağım bu Key'in geçerliliğini şuan kullandığım bilgisayara yükleme yapmadan doğrulama şansım var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
USB belleğe nasıl kurulum yapacağım sormuştum.

''Kurulumda USB flash sürücüyü seçerek işlemi tamamlamalı mıyım yoksa İSO şeklinde indirerek Recep abinin anlattığı şekilde UEFİ olarak mı yüklemeliyim ? ''

UEFİ olarak kurmak mantıklı nasıl yol izlemeyim dersen iso olarak inidirip rufus du sanırım program onunla kurman gerekir, Recep beyin anlatımı mevcut o yolu izlersen daha stabil ve daha hızlı açılır ben öyle kurmuştum.

UEFİ olarak kurmak mantıklı nasıl yol izlemeyim dersen iso olarak inidirip rufus du sanırım program onunla kurman gerekir, Recep beyin anlatımı mevcut o yolu izlersen daha stabil ve daha hızlı açılır ben öyle kurmuştum.

Teşekkürler. Peki Kinguin'den alacağım kodu nasıl doğrularım ?

Ben dün windows 10 retail aldım 337₺, kinguin g2a gibi yerler dreamspark yani öğrenci keykeri sattıkları yönünde şüpheler var ki zaten o fiyata normalde lisans olmaz 1 sene veya 5 ay sonra kapanmayacağı garantili değil ve resmi bir olayda zaten korsan muamelesiyle karşılaşmanız kesin, en iyi ihtimal orjinal lisans kiti kaktırmaları muhtemel.

Bir kere alın bu lisans her zaman lazım isterseniz taksitli alın ama kutu alın, yarın başka bir bilgisayara geçince lisansı taşıyabilirsiniz.

Ben dün windows 10 retail aldım 337₺, kinguin g2a gibi yerler dreamspark yani öğrenci keykeri sattıkları yönünde şüpheler var ki zaten o fiyata normalde lisans olmaz 1 sene veya 5 ay sonra kapanmayacağı garantili değil ve resmi bir olayda zaten korsan muamelesiyle karşılaşmanız kesin, en iyi ihtimal orjinal lisans kiti kaktırmaları muhtemel.

Bir kere alın bu lisans her zaman lazım isterseniz taksitli alın ama kutu alın, yarın başka bir bilgisayara geçince lisansı taşıyabilirsiniz.
Windows'u korsan olarak kullanmak bile bu kadar kolayken parasını verip aldığın OEM'in kapanacağını düşünmüyorum.

Windows'u korsan olarak kullanmak bile bu kadar kolayken parasını verip aldığın OEM'in kapanacağını düşünmüyorum.

UEFI olmuş mu arkadaşlar ?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 289
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı