Arkadaşlar sisteme taktığım SSD düzgün çalışmıyor. İçindeki oyunlarda çökme yaşanıyor. Sorun neden olabilir?
Vatan Bilgisayardan aldım. Ürün bu. Vatan büyük ihtimalle iade alırken sorun çıkartacak.Nereden aldın? Bu aralar çok fazla sahte SSD var piyasada.
vatanda sahte olacağını düşünmüyorum. inşallah internetten almışsındır, koşulusuz iade hakkını kullanırsın.Vatan Bilgisayardan aldım. Ürün bu. Vatan büyük ihtimalle iade alırken sorun çıkartacak.
Kioxia 480GB Exceria Serisi Sata 3.0 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 480GB Exceria Serisi Sata 3.0 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 480GB Exceria Serisi Sata 3.0 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 480GB Exceria Serisi Sata 3.0 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İnternetten almıştım ürünü fakat teslimat mağazadandı. Şaka gibi sabahtan beri düzgün çalışıyordu. Bir anda sorun çıkarmaya başladı. Dosya kopyalarken 1 Mb/s takılı kalıyor.vatanda sahte olacağını düşünmüyorum. inşallah internetten almışsındır, koşulusuz iade hakkını kullanırsın.
İnternetten almıştım ürünü fakat teslimat mağazadandı. Şaka gibi sabahtan beri düzgün çalışıyordu. Bir anda sorun çıkarmaya başladı. Dosya kopyalarken 1 Mb/s takılı kalıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.