Yeni alınan SSD düzgün çalışmıyor

burovezir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sisteme taktığım SSD düzgün çalışmıyor. İçindeki oyunlarda çökme yaşanıyor. Sorun neden olabilir?

Nereden aldın? Bu aralar çok fazla sahte SSD var piyasada.
Vatan Bilgisayardan aldım. Ürün bu. Vatan büyük ihtimalle iade alırken sorun çıkartacak.

Vatan Bilgisayardan aldım. Ürün bu. Vatan büyük ihtimalle iade alırken sorun çıkartacak.
vatanda sahte olacağını düşünmüyorum. inşallah internetten almışsındır, koşulusuz iade hakkını kullanırsın.

vatanda sahte olacağını düşünmüyorum. inşallah internetten almışsındır, koşulusuz iade hakkını kullanırsın.
İnternetten almıştım ürünü fakat teslimat mağazadandı. Şaka gibi sabahtan beri düzgün çalışıyordu. Bir anda sorun çıkarmaya başladı. Dosya kopyalarken 1 Mb/s takılı kalıyor.

İnternetten almıştım ürünü fakat teslimat mağazadandı. Şaka gibi sabahtan beri düzgün çalışıyordu. Bir anda sorun çıkarmaya başladı. Dosya kopyalarken 1 Mb/s takılı kalıyor.

Keşke almadan önce daha detaylı araştırsaydınız. Kioxia pek önerilen bir model değil. SATA SSD'lerin en iyisi Samsung şu anda. Bir tık pahalı ama hakkını fazlasıyla veriyor. Yapacak bir şey yok bu saatten sonra iade etmeye çalışın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı