Yeni alınan SSD'nin yazma hızı çok düşük

Tamam o zaman, neden 7/mb yazıyor yazma hızım 139/mb olduğu halde?
Daha önceki mesajımda da dediğim gibi kutu üzerinde yazan okuma yazma hızları sequental okuma/yazma hızı yani tek parça ve büyük dosyalar icin geçerli bir hız, parça parça daha küçük birden fazla dosyanın okuma/yazma hızı kutuda yazan hıza göre oldukça düşük oluyor.
 
Daha önceki mesajımda da dediğim gibi kutu üzerinde yazan okuma yazma hızları sequental okuma/yazma hızı yani tek parça ve büyük dosyalar için geçerli bir hız, parça parça daha küçük birden fazla dosyanın okuma/yazma hızı kutuda yazan hıza göre oldukça düşük oluyor.

Ama bende ister tek olsun ister çok bende hep okuma yazma hızı aynı değişmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı