Yeni Alınan SSD'ye Nasıl Windows Kurulur?

jesus57

Decapat
MSI B250 Gaming Pro anakartım var. Yeni aldığım SSD'ye bir türlü kuramadım. Boot önceliğini almama rağmen yapamadım.

Uefi modunda kurmaya çalıştığınız için olmuyordur. secure bot u disable fast bot u disable ye getirip denerseniz olacaktır.

Hdd deki Windows 8.1 i de klonlayıp taktım sdd yi. Sonuç bu. Dediğinizi denerim.

Dosya Ekleri

• IMG_20190102_125543.jpg
    246,1 KB · Görüntüleme: 132
SSD'niz nedir?

Ayrıca sorununuzu tam olarak anlayamadım. SSD'nize sıfırdan kurulum mu yapmaya çalışıyorsunuz yoksa SSD'nize HDD'nizdeki verileri mi klonlamaya çalıştınız?

SSD'niz nedir?

Ayrıca sorununuzu tam olarak anlayamadım. SSD'nize sıfırdan kurulum mu yapmaya çalışıyorsunuz yoksa SSD'nize HDD'nizdeki verileri mi klonlamaya çalıştınız?
Jamesdonkey 240 gb. Sıfırdan kurmaya çalıştım olmadı. Hdd deki Windows klonladım olmadı. MSI gaming pro var elimde win 8.1 kurmaya çalışıyorum. Usb yi rufus ile uefi li kurulum yaptım. Acaba yanlış mı yapıyorum. Yoksa biosta yaptığım ayar mı yanlış?
Yaptığınız gibi yaptım. Boot menüsünde usb yi seçince bende siyah ekranda ki yazılar geliyor

James Donkey 240 GB.

JD aldığınızı tahmin etmiştim.

Acaba yanlış mı yapıyorum?

Bir hatanız yok gibi duruyor. JD SSD'lerden sıkıntı yaşayanlar az değil.

Bu sorunu yaşayan sadece siz değilsiniz. Bu konuyu incelemenizi öneririm:

James Donkey SSD Uyum Sorunları

Forumu aratırsanız sizinki gibi sorunlar yaşayanları bulabilirsiniz.

İade edebiliyorsanız SSD'yi iade edin. Yerine Samsung, Kingston, SanDisk gibi kaliteli markalar seçin. "Paradan tasarruf edeyim." diye paranızdan olmayın, kaliteden ödün vermeyin.

@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Teşekkürler bilmiyordum. Amazon dan almıştım. Çözüme kavuştuğumda paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…